Keystone logo
Queen's University Belfast BSc Computer Science Professionel erfaring
Queen's University Belfast

BSc Computer Science Professionel erfaring

Belfast, Det Forenede Kongerige

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Fra at føre kræftforskning frem til nøjagtigt forudsigelse af vejret, styrer computerforskere fremskridt. Faktisk afhænger alt fra socialpleje til cybersikkerhed eller endda rumfart på talentet for kandidater i datalogi. Vi vil sige, at himlen er grænsen, men vi er allerede langt ud over det!

En grad i datalogi lærer dig at henvende dig til tekniske problemer kreativt. Det giver dig også information og forståelse for at finde banebrydende løsninger på verdens nye problemer. Kurset vil også udstyre dig med de praktiske færdigheder til at nærme sig specifikationen, design, konstruktion og brug af computersystemer.

I et stadigt skiftende teknologisk klima udvikler computervidenskabsprogrammet konstant for at foregribe nye digitale gennembrud. Du vil dække emner som maskinlæring, augmented reality og dataanalyse, men også modtage en forankring i færdigheder som hardwarearkitektur, software engineering og simulering og modellering også.

Arbejdsgivererfaring er altafgørende i dette kursus, fra dag ét vil du lære af potentielle arbejdsgivere om udfordringer i den 'virkelige verden'. Brancheplaceringer, virksomhedssponsorerede hackathons og projektbaseret læring udgør en kernedel af læseplanen og forbedrer i høj grad vores graduates beskæftigelsesegnethed.

Computervidenskab Professionel Erfaring Grad Highlights

Placeret i top 175 i verden (Times Higher Education World University Rankings 2020)

Industri Links

  • Vores studerende får konstant mulighed for at omsætte teori i praksis. Fra første dag tilskyndes til engagement med fremtidige arbejdsgivere. For eksempel har skolen forbindelser med over 500 it-virksomheder både her og i udlandet. Dette gavner vores studerende på mange niveauer ved at give industrielle input til vores gradindhold, sommer- og årlange placeringer og konkurrencer, der er arrangeret af fremtidige arbejdsgivere.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Skolen har en række meget stærke forskningsgrupper, der beskæftiger sig med avanceret teknologi. Store nye forskningscentre er blevet etableret inden for Secure Information Technologies (det britiske Center of Excellence), Electronics, Telecommunications and Information Technology (ECIT), e-Science og Sonic Arts.

Studieoplevelse

  • På grund af den høje efterspørgsel efter kandidater til datalogi er der 15-20 stipendier til rådighed, herunder nogle sponsoreret af Civica, Citi og Liberty IT, til en værdi af op til £25.000. Alle giver et kontant stipendium hvert akademisk år, en garanteret erhvervsplacering, en mulighed for yderligere deltidsarbejde i løbet af det akademiske år samt mulighed for en fast stilling ved eksamen.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål