Keystone logo
Queen's University Belfast BSc i Business Information Technology Inkl. professionel erfaring
Queen's University Belfast

BSc i Business Information Technology Inkl. professionel erfaring

Belfast, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Meget af nutidens forretning opererer i et dynamisk, tempofyldt og teknologisk avanceret miljø. Med fremtidens virksomhed ser ud til at stole endnu mere på teknologi. Virksomheder kræver talentfulde personer, der kan bygge bro mellem virksomhedsledelse og teknologi, skabe nye forbindelser og fremme vedvarende innovation i deres brancher.

At studere forretningsinformationsteknologi hos Queen's giver dig et godt kendskab til grundlæggende informationsteknologi og deres anvendelse i erhvervslivet. Derudover giver dette kursus et solidt fundament i forretningsstyring. Leveret i samarbejde med Queen's Management School (QMS), hvilket gør det muligt for vores kandidater at imødekomme et voksende globalt behov for dygtige og selvsikre ledere i forskellige forretningsmiljøer.

Belfast er unikt placeret til at tilbyde muligheder for Business Information Technology-kandidater. Der er flere softwarevirksomheder placeret i Nordirland end i nogen anden del af Storbritannien uden for London. Derudover har Queen's University forbindelser til virksomheder over hele kloden, herunder over 500 lokale, nationale og internationale it-virksomheder. Arbejdsgivererfaring er indlejret i dette kursus og giver eleverne mulighed for at engagere sig og lære af potentielle arbejdsgivere fra dag ét.

Erhvervsinformationsteknologi inkl. faglig erfaring Grad højdepunkter

Belfast i verdens 10 fremtidige digitale økonomier - den eneste britiske by uden for London, der er noteret (Financial Times 'fDi Intelligence, 2018)

Karriereudvikling

  • Studerende, der tager dette program, kan bruge et år på at få erhvervserfaring i industrien i en betalt fuldtidsstilling. Studerende hjælpes til at få passende pladser, og skolen har fremragende forbindelser med over 500 lokale, nationale og internationale arbejdsgivere såsom Citi, BT, Liberty IT og Kainos i Belfast, IBM i England, Microsoft og Sun Microsystems i Dublin, Fujitsu i Japan og Siemens i Tyskland.

World Class Faciliteter

  • Skolen for Elektronik, Elektroteknik og Computer Science har et omdømme i verdensklasse for forskning og giver fremragende faciliteter, herunder adgang til større nye forskningscentre inden for Secure Information Technologies (CSIT), Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi (ECIT) og Sonic Arts (SARC).

Internationalt anerkendte eksperter

  • Mange af vores medarbejdere er førende internationale eksperter inden for deres forskningsområder. Queen's er et af de 24 universiteter i verdensklasse, der udgør Russell Group i Storbritannien, og er det eneste Russell Group University i Nordirland.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål