Keystone logo
Queen's University Belfast - BSc i erhvervsøkonomi
Queen's University Belfast

- BSc i erhvervsøkonomi

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Denne grad giver eleverne mulighed for at udvikle deres forståelse af økonomiske teknikker, mens de også lærer om principperne for Business Management. Studerende i Erhvervsøkonomi bør have en interesse i at bruge økonomisk teori og tænkning i anvendte erhvervsmiljøer. Denne grad har mindre vægt på at bruge matematik sammenlignet med en traditionel økonomigrad, og programmet fremmer numeriske færdigheder gennem brug af opdaterede forretningsapplikationer.

Højdepunkter i erhvervsøkonomi

Economics at Queen's er rangeret i top 20 i Storbritannien (Times and Sunday Times Good University Guide 2022)

Globale muligheder

  • Graden giver dig også yderligere muligheder for at arbejde og studere i udlandet gennem ordninger som Study USA, British Council, Erasmus, International Workplace Tours, Study China, City Scholarships og meget mere.

Branche links

  • De bedste studerende tildeles jævnligt priser, stipendier og praktikophold fra førende virksomheder, såsom McKane-medaljen, der tildeles den bedste afsluttende honours-studerende i økonomi.

Karriereudvikling

  • Erhvervsøkonomiske studerende kan tage et valgfrit praktikår efter deres andet år. Nylige placeringer fra studerende, der studerer økonomi og erhvervsøkonomi, omfatter: PwC, KPMG, Citi, Oxford Economics, Belfast City Council, First Derivatives og Tayto Group Ltd.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Mange af vores medarbejdere er førende internationale eksperter inden for deres forskningsområder.
  • Queen's er et af de 24 universiteter i verdensklasse, der udgør Russell Group i Storbritannien, og er det eneste Russell Group University i Nordirland.

Studenterfaring

  • Studerende kan tilslutte sig Economics Society, en studenterdrevet organisation, som har til formål at uddanne sine medlemmer om brugen af økonomi i praksis gennem gæstetalere, ekskursioner i udlandet og uddannelsesseminarer.
  • Studerende vil også have adgang til specialiseret matematisk og statistisk software, der giver dem de færdigheder, erfaring og viden, der er nødvendige for at forberede dem til karrierer inden for økonomi og forretningsanalyse.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål