Keystone logo
Queen's University Belfast BSc i regnskabsføring
Queen's University Belfast

BSc i regnskabsføring

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year

På campus

Introduktion

Regnskab handler om levering af beslutningsnyttig økonomisk information til både interne og eksterne organisatoriske interessenter gennem regnskaber og budgettering. Denne grad er designet til studerende, der har til hensigt at gå ind i revisorfaget og indeholder som sådan et betydeligt praktisk indhold, såvel som væsentlige teori- og kritiske tænkningsfærdigheder, inden for de forskellige specialiseringer af finansielt regnskab, ledelsesregnskab, revision, beskatning og finans. I løbet af dine studier vil du også have mulighed for at udvikle interpersonelle færdigheder, herunder kommunikation, ledelse og teamarbejde, for at lede mennesker og styre forandringer i organisationer.

Højdepunkter i regnskabsuddannelsen

Accounting and Finance at Queen's er konsekvent rangeret i top 10 i Storbritannien af Times og Sunday Times Good University Guide.

Professionelle akkrediteringer

  • Under forudsætning af tilfredsstillende akademiske præstationer vil du få automatiske dispensationer fra nogle professionelle chartrede eksamener efter afslutningen af kurset. Regnskabsgraden er akkrediteret af Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), Chartered Accountants Ireland (CAI), Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA), Association of International Accountants ( AIA) og Institute of Chartered Accountants England and Wales (ICAEW).

Industri Links

  • Der lægges vægt på at hjælpe studerende med at forbedre deres færdigheder til beskæftigelse. Regnskabsstuderende deltager i skræddersyede workshops om beskæftigelsesegnethed og færdigheder og forretningssimuleringsspil, hvor repræsentanter fra revisionsfirmaer og faglige organer giver de studerende information om praktikophold og kandidatmuligheder.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Du vil blive undervist af førende akademikere, der er godt forbundet med industrien og revisorfaget og i stand til at kombinere banebrydende teori med praksis i den virkelige verden. De bringer erfaringerne fra deres seneste forskning ind i klasseværelset, hvilket giver dig adgang til kritisk forretningstænkning og moderne eksempler og scenarier fra den virkelige verden.

Studieoplevelse

  • Accounting and Finance at Queen's er rangeret som nummer 6 i Storbritannien i Times og Sunday Times Good University Guide 2022.
  • Størstedelen af regnskabsmodulerne har præmier, som er sponsoreret af arbejdsgivere eller faglige organisationer. Studerende kan også ansøge om at deltage i Business and Finance Study Tour, som giver deltagerne mulighed for at møde ledende medarbejdere fra førende finansielle institutioner.
  • Studerende på kurset vil få mulighed for at udvikle deres økonomiske modellering og dataanalytiske færdigheder.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål