Keystone logo
Queen's University Belfast BSc Matematik
Queen's University Belfast

BSc Matematik

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Matematik er videnskabens universelle sprog. Det gennemsyrer teknologi, samfund, medicin, livet, universet og alt!

Matematik er også et af de mest kraftfulde værktøjer til analyse og problemløsning kendt af menneskeheden. Således giver matematik en unik kombination af faktorer: en ren videnskab med uendelig intriger, der venter på et nysgerrigt sind, og et enormt værdifuldt og anvendeligt færdighedssæt, der muliggør en bred vifte af mulige fremtidige karrierer.

Højdepunkter i matematik

I 2020 udtrykte mere end 90 % af 1. og 2. års matematikstuderende overordnet tilfredshed med deres kursus HEFCE National Student Survey.

Globale muligheder

  • Vi deltager i IAESTE og Turing udvekslingsprogrammer for studerende, som gør det muligt for studerende at opnå erhvervserfaring i virksomheder og universiteter i hele verden.

Industri Links

  • Alle elever på skolen har mulighed for at inddrage et år i industrien som en del af deres studier. Dette er en fantastisk mulighed for at se matematik arbejde i den virkelige verden, og for at forbedre dine karrieremuligheder på samme tid. Mulige placeringer vil omfatte virksomheder i finans- og teknologisektoren, og vi opretholder faktisk stærke forbindelser med lokale virksomheder, der ansætter matematikkandidater. Adskillige lokale finansielle servicevirksomheder (inklusive Carus FT, Effex Capital og AquaQ Analytics) blev grundlagt af matematikkandidater fra Queen's.

World Class Faciliteter

  • Skolen har sit eget dedikerede undervisningscenter, som åbnede i september 2016. Denne bygning huser forelæsnings- og gruppestudielokaler, et enormt populært studentersocialt område og topmoderne computer- og laboratoriefaciliteter. Centret er et spændende knudepunkt for vores studerende og ligger direkte ved siden af Lanyon-bygningen på universitetets hovedcampus. Det gør os til den eneste skole med et dedikeret undervisningsrum lige i hjertet af universitetet.

Internationalt anerkendte eksperter

  • School of Mathematics and Physics er en stor skole med ansatte fra 13 lande, herunder Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien, Bulgarien, Rusland, Argentina, Cuba, Tyskland, Kina, Grækenland, Kenya, Niger, Holland og Rumænien. Mange af vores medarbejdere er førende internationale eksperter inden for deres felt af matematisk forskning. Skolens etos er således en af ekspertise inden for forskning, der informerer om ekspertise i undervisning.

Studieoplevelse

  • Mange studerende finder overgangen fra skole til universitet noget skræmmende. For at hjælpe med denne overgang har matematikstuderende været banebrydende for en Peer Mentor-ordning, der generelt betragtes som en af de mest effektive på universitetet. Ud over at give et forum for førsteårsstuderende til at opnå støtte, giver det også mentorer med overførbare færdigheder, som vil øge kandidaternes beskæftigelsesmuligheder.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål