Keystone logo
Queen's University Belfast BSc Økonomi
Queen's University Belfast

BSc Økonomi

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

En bachelorgrad i økonomi giver de studerende mulighed for at analysere i dybden, hvordan økonomier fungerer (makroøkonomi), og hvordan individer træffer beslutninger (mikroøkonomi). De modeller, som økonomer bruger, kombinerer kvalitative og kvantitative teknikker, og du får mulighed for at opnå analytiske, computer-, præsentations- og skrivefærdigheder. Disse overførbare færdigheder er meget eftertragtede på tværs af brancher og giver også en fremragende platform for fremtidige iværksættere.

Højdepunkter i økonomiuddannelsen

Economics at Queen's er rangeret i top 20 i Storbritannien (Times og Sunday Times Good University Guide 2022)

Globale muligheder

  • Graden giver dig også yderligere muligheder for at arbejde og studere i udlandet gennem ordninger som Study USA, British Council, Erasmus, International Workplace Tours, Study China, City Scholarships og meget mere.

Industri Links

  • Toppræsterende studerende tildeles jævnligt priser, stipendier og praktikophold fra førende virksomheder, såsom Shaw Memorial Prize for bedst præsterende andetårsstuderende i BSc Economics og KPMG-prisen for den bedste kandidat i BSc Economics-graden.

Faciliteter i verdensklasse

  • Studerende vil have adgang til specialiseret matematisk og statistisk træning og software, der giver dem de færdigheder, erfaringer og viden, der er nødvendige for at forberede dem til karrierer inden for økonomi og forretningsanalyse.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Mange af vores medarbejdere er førende internationale eksperter inden for deres forskningsområder.

Studieoplevelse

  • Studerende kan tilslutte sig Economics Society, en studenterdrevet organisation, der har til formål at uddanne sine medlemmer om brugen af økonomi i praksis gennem gæstetalere, ekskursioner i udlandet og uddannelsesseminarer.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål