Keystone logo
Queen's University Belfast MB Medicin
Queen's University Belfast

MB Medicin

Belfast, Det Forenede Kongerige

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 34.450 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Queen's er et spændende sted at studere medicin med vores studerende, der oplever klinisk praksis på en række forskellige hospitaler, almen praksis og sundhedsmiljøer i hele Nordirland fra det første år og fremefter.

School of Medicine, Dentistry og Biomedical Sciences har tætte bånd til det nordirske samfund som en del af dets uddannelses-, forsknings- og opsøgende programmer. Vores 'Patienter som partnere' yder et værdifuldt bidrag til uddannelsen af medicinstuderende gennem deres deltagelse i udvælgelsen af medicinstuderende til uddannelsen, undervisningsforløb samt vurderinger.

Queens medicinstuderende bydes velkommen på alle hospitaler i regionen og i over 150 almen praksis. Studerende kommenterer på den lette adgang til klinisk undervisning af høj kvalitet.

Efterhånden som lægepraksis ændrer sig, har vores kurs ændret sig for at imødekomme udfordringerne i det 21. århundredes sundhedspleje.

Højdepunkter i medicingraden

At studere medicin på Queen's giver eleverne adgang til en spændende og innovativ skole. Nøglefunktioner omfatter:

• Tidlig klinisk kontakt med patienter det første år

• Helkropsdissektion i topmoderne faciliteter

• Student Selected Components med en bred vifte af valg i hele det medicinske pensum

• Case-baseret læring i år 1-4, der integrerer klinisk, biomedicinsk og adfærdsvidenskab

• Fremragende klinisk kontakt i primær og sekundær pleje på alle niveauer af forløbet, med 25 % af kliniske anbringelser i primær pleje.

• Et assistentprogram i det sidste år

• Interkalerede studiemuligheder tilgængelige på BBachelorand Masters Levels

• Muligheder for internationale rejser gennem det sidste år Valgfag og udvekslingsprogrammer• Interprofessionelt simulationscenter i verdensklasse• Sommerstuderende i førende forsknings- og uddannelsescentre

Globale muligheder

Studerende gennemfører et valgfrit modul i starten af år 5. Mange studerende benytter lejligheden til at rejse til udlandet for at arbejde i et andet medicinsk miljø. Studerende vælger ofte destinationer i Australien, Indien, Canada og flere lande i Afrika. Derudover er muligheder i år 4 for at studere i Tyskland, Irland, Norge, Spanien og andre europæiske lande tilgængelige gennem udvekslingsprogrammer.

Professionelle akkrediteringer

Tildelingen af MB BCh BAO-graden betyder, at du er berettiget til at ansøge om foreløbig registrering hos General Medical Council (GMC).

World Class Faciliteter

Medicinstuderende på Queen's har adgang til fremragende undervisningsfaciliteter, herunder et tværprofessionelt simulationscenter i verdensklasse og et dedikeret medicinsk bibliotek. To af byens undervisningshospitaler og flere universitetsforskningscentre ligger tæt på universitetets sundhedsvidenskabelige campus.

Internationalt anerkendte eksperter

Mange af vores kandidater er nået til toppen af deres felter og inkluderer mange berømte figurer – en særlig bemærkelsesværdig kandidat fra Queen's Medical School var professor Frank Pantridge, kaldet 'faderen til akutmedicin' og opfinderen af den bærbare defibrillator.

Studieoplevelse

92 % af eleverne var tilfredse med deres undervisning (National Student Survey(NSS) 2020). Mange studerende er involveret i flere medicinsk-baserede samfund hos Queen's, herunder Belfast Medical Students' Association (BMSA), Scrubs, Medsin og Students Working Overseas Trust (SWOT). Derudover har universitetet over 190 klubber og studenterforeninger, der tilbyder medicinstuderende mulighed for at udvikle deres interesser og udforske nye aktiviteter.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål