Keystone logo
Queen's University Belfast MEng Computer Science
Queen's University Belfast

MEng Computer Science

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Fra at drive kræftforskningen fremad til nøjagtigt at forudsige vejret, er dataloger, der driver fremskridt. Faktisk afhænger alt fra social pleje til cybersikkerhed eller endda rumrejser på talenterne hos kandidater fra Computer Science. Vi vil sige, at himlen er grænsen, men vi er allerede langt over det!

En grad i datalogi lærer dig at henvende dig til tekniske problemer kreativt. Det giver dig også information og forståelse for at finde banebrydende løsninger på verdens nye problemer. Kurset vil også udstyre dig med de praktiske færdigheder til at nærme sig specifikationen, design, konstruktion og brug af computersystemer.

I et stadigt skiftende teknologisk klima udvikler Computer Science-uddannelsen sig konstant for at forudse nye digitale gennembrud. Du vil dække emner som maskinlæring, augmented reality og dataanalyse, men du vil også modtage en basis i færdigheder som hardwarearkitektur, software engineering og simulering og modellering.

Arbejdsgivererfaring er altafgørende i dette kursus, fra dag ét vil du lære af potentielle arbejdsgivere om udfordringer i den 'virkelige verden'. Brancheplaceringer, virksomhedssponsorerede hackathons og projektbaseret læring udgør en kernedel af læseplanen og forbedrer i høj grad vores graduates beskæftigelsesegnethed.

Højdepunkter i datalogigraden

Internationalt anerkendte eksperter

  • Skolen har en række meget stærke forskningsgrupper, der beskæftiger sig med førende teknologi. Store nye forskningscentre er blevet etableret inden for Secure Information Technologies (det britiske Center of Excellence), elektronik, telekommunikation og informationsteknologi (ECIT), e-Science og i Sonic Arts.

Studieoplevelse

  • På grund af den store efterspørgsel efter kandidater inden for datalogi er der 15-20 stipendier tilgængelige, herunder nogle sponsoreret af Civica, Citi og Liberty IT til en værdi af op til £ 25k. Alle giver et kontantstipendium hvert akademisk år, en garanteret industriel placering, en mulighed for yderligere
    deltidsarbejde i løbet af det akademiske år plus muligheden for en fast stilling til eksamen.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål