Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Introduktion

Om Raffles Riyadh

"Den globale uddannelse af høj kvalitet du ikke behøver at forlade din familie til"

Raffles er en high-end kvalitet privat uddannelsesudbyder anerkendt internationalt for at være den # 1 design specialiserede grundskole og gymnasiet i Asien Stillehavet siden 1990 og en af ​​de 50 bedste designskoler verden over med over 20.000 kandidater og nuværende ansøgere, i dag, Raffles netværk strækninger til 30 gymnasier i 29 byer i 12 lande på tværs af Asien, Asien, Australien

Stolt er denne globale pædagogiske erfaring bragt til Mellemøsten, der starter i Riyadh i 2013 gennem et spændende joint venture mellem Raffles International Corporation og et af Saudi Arabiens førende og diversificerede virksomheder.

Med Raffles International Education Corporation Expertise Kommer til Riyadh, kan ansøgere drage fordel af sine gevinster, mens de bor tæt på deres kære.

NU Riyadh "DESIGNERS TO BE" har mulighed for at opdage, forme, opnå, overføre og anvende viden for at blive den bedste design skaber i en af ​​følgende majors, vi tilbyder:

Fashion Design, Smykker Design, Visual Communication Design, Fashion Marketing

I Raffles er vi forpligtet til at promovere design som en industri og designere som kreative kunstnere, der søger deres passion og udmærker sig til excellence og lover Riyadh-samfundet en ny bølge af talentproduktion, der bidrager til den overordnede raffinement i designkultur, der danner sin vision om at være den 'Saudi Design Hub'.

Raffles KSA i sit mission og team arbejder målrettet med at levere ledere i deres erhverv og samfund og arbejder stærkt på at understrege sin rolle som empowerment ved at give kvindelige ansøgere den nødvendige viden og færdigheder til at blive iværksættere og professionelle spillere i Design verden lokalt og globalt.

Heltidsstudiet og indarbejdede design internationale moduler sammen med det inspirerende og horisontale udbredelsesmiljø afspejler de opnåede resultater af at levere en velafrundet student med unik eksponering for den globale bevægelse og kultur.

Global anerkendelse

At studere med Raffles Design Institute giver dig en internationalt anerkendt kvalifikation. Dit Advanced Diploma eller Diploma vil blive afleveret i samarbejde med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore og uddelt af den. RCHE er registreret og certificeret af CPE og EDU TRUST Singapore.

Singapore er kendt som blandt de højeste i verden som kendt. Din Advanced Diploma vil også give dig mulighed for at fortsætte dine studier og modtage en bacheloruddannelse kvalifikation ved at studere bare yderligere 4 vilkår på en af ​​Raffles International Corporation grad tildele steder som Singapore, Australien, Malaysia, Schweiz eller Indien.

Akkreditering

Raffles KSA leverer de højeste akkrediterede designcertifikater i SAUDI ARABIA og Mellemøsten. Vores Advanced Diploma grader leveres sammen med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore og uddeles af den.

Raffles College of Higher Education (RCHE) er registreret under CPE (Rådet for Privat Uddannelse) Singapore og er akkrediteret af EDU TRUST Singapore.

Vision, Mission, Filosofi

At studere med Raffles Design Institute giver dig en internationalt anerkendt kvalifikation. Din grad leveres sammen med Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapore, som er registreret og certificeret af CPE og EDU TRUST. At studere otte vilkår på Raffles Riyadh for et avanceret diplom og to vilkår Top Up grad på Raffles Colleges vil give dig mulighed for at opnå din bachelorgrad i design.

Singapores uddannelsesstandarder anses for at være blandt de højeste i verden. Din Advanced Diploma og bachelor grad vil give dig mulighed for at fortsætte din uddannelse og opnå en kandidatuddannelse kvalifikation ved at studere blot yderligere to vilkår på Raffles College i Singapore, Chester University i Storbritannien, Singapore, Malaysia, Indien eller Thailand.

Placeringer

geopoint
  • Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Spørgsmål