Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Introduktion

Siden etableringen af sin første college i Singapore i 1990, er Raffles vokset til at drive 19 colleges og universiteter i 18 byer i 12 lande .

Vores fleksible mellemskoleoverførselsordning giver eleverne mulighed for at studere på et hvilket som helst af Raffles ' netværk af gymnasier og universiteter, fordybe sig i forskellige kulturer og opleve at leve i udlandet.

Studerende, der er indskrevet i Raffles, nyder godt af en kvalitetsuddannelse med en afrundet praktisk erfaring, der er relevant for branchen. Dette gør det muligt for dem at forbedre deres karrieremuligheder .

At studere i et multinationalt miljø gør det muligt for vores elever at udvide deres personlige netværk, blive udsat for internationale perspektiver og stærkt øge karrieremuligheder ud over deres hjemland.

Vi omfavner en holistisk uddannelse gennem udvikling af overlegne tænkningsprocesser, styring af kommunikation og erhvervelse af grundige og effektive arbejdsmetoder.

Vores læseplan og pædagogik er designet til at være industri-fokuseret og relevant. Vores studerende er beføjet til at forny sig med kreativitet. De færdigheder, som vores studerende erhverver, vil langt overstige erhvervets viden og ekspertise og sætte dem på vejen til succes.

Vores vision

Vores vision er at være den førende uddannelsesgruppe.

Vores mission

Vi er forpligtet til at levere kvalitetsuddannelse og relaterede tjenester gennem vores netværk af institutioner.

Vores værdier og kultur

Vi leverer et læringsmiljø, der fører til vellykkede karriere gennem uddannelsesmæssige oplevelser, der fremmer:

  • Socialt ansvar
  • Professionel excellence for beskæftigelsesegnethed
  • Analytisk tænkning til problemløsning
  • Kreativitet til fremme af innovation
  • iværksætteri

Placeringer

geopoint
  • 51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Spørgsmål