Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Introduktion

Rafik Hariri University, der ligger i den smukke Mechref landsby Damour City, er et førende universitet i Libanon. Siden etableringen i september 1999 har RHU bevaret arven hos manden bag institutionen med at levere kvalitetshøj uddannelse, der skubber grænser ud over det, der synes muligt.

NEDSAT

Rafik Hariri University, der har til formål at yde overkommelig uddannelse af høj kvalitet og levere kyndige og kompetente kandidater til at opfylde libanesiske og regionale jobmarkeds krav, blev en realitet og åbnede sine døre for første gang den 15. september 1999 med kollegiet af Business Administration, ifølge præsidentdekret 1947. Det åbnede med en studerende befolkning på 75. Efter oprettelsen af ​​sine tekniske og videnskabelige og informationssystemer blev RHU indrømmet universitetsstatus den 19. juni 2006 ved dekret nr. 17192.

Fakultetet

Mere end 100 fakultetsmedlemmer fra forskellige nationaliteter med bred faglig og industriel erfaring.

Alumni

Næsten 2.200 alumni, hovedsagelig i Libanon og andre lande, herunder KSA, UAE, Qatar, Canada, USA, Kuwait, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Oman og Australien.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Mechref

  Mechref, , Mechref

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål