Keystone logo
Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Introduktion

RETI er den eneste private læringsinstitution, der tilbyder uddannelse og træning kombinerer et Diploma Program med forskellige udvalg af industrisikkerhedscertifikater.

Industrisikkerhedscertifikaterne er akkrediteret af Den Internationale Søfartsorganisation, Arbejdsmiljøministeriet

På en campus på 7,1 hektar etablerede Ranaco Ranaco Education

RETI erkender vi, at industrier ønsker at ansætte kandidater med viden, kompetencer, bløde færdigheder og proaktive sikkerhedsfærdigheder. Industrier har imidlertid ikke tilstrækkelige ressourcer til at uddanne deres egne medarbejdere.

For at afhjælpe dette forbinder RETI og matcher uddannelses- og uddannelsesprogrammer med kravene i vores interne og eksterne netværksindustrier.

Beliggende i nærheden af ​​19 petrokemiske anlæg, 5 vigtigste havne og terminaler, 1500 små og mellemstore industriområder og mere end 100 offshore-platforme, er RETI centrum for disse uddannelses- og uddannelsesinitiativer.

Delte værdier

Industriel fokus

Vi mener, at fokusering for at imødekomme branchens behov er afgørende for ethvert vellykket langsigtet partnerskab.

Samarbejde

Vi tror på at bruge vores kollektive færdigheder, viden og erfaring til at opfylde vores elevernes behov. Gennem samarbejde og engagement vil vi bygge videre på vores styrke for at realisere vores fulde potentiale og opnå vores fælles vision.

Meddelelse

Vi mener, at åben kommunikation er afgørende for at opbygge tillid og forståelse hos vores studerende, vores folk, vores aktionærer og det land, vi tjener. Først da kan vi imødekomme de industrielle behov, vores folks ønsker og aktionærer.

Innovation

Vi tror på vores folks kreativitet og vores evne til at bidrage med nye ideer til forbedring. Vi skal konstant søge innovative måder at skabe værdier for vores studerende på.

Placeringer

Placeringer
  • Kawasan Perindustrian Jakar II, Kemaman, Terengganu, 24000, Kijal

Spørgsmål