Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Introduktion

Regent College London er en fornem højere uddannelsesinstitution beliggende i det pulserende hjerte af London, Storbritannien. Kendt for sine forskellige akademiske programmer, tilbyder det en bred vifte af bachelor- og postgraduate-kurser inden for discipliner som business, computing, sundhed og social pleje. Med en forpligtelse til akademisk ekspertise og et multikulturelt miljø giver Regent College London studerende en uddannelse i verdensklasse, der udstyrer dem med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at trives inden for deres valgte områder. Udforsk de muligheder og oplevelser, som Regent College London har at tilbyde, og begiv dig ud på en rejse med akademisk og personlig vækst i en af verdens mest dynamiske byer.

Vi er et mangfoldigt samfund, aktivt i at fremme læring og uddannelse, med over 20 års succes inden for engelsk videregående uddannelse. Vi byder studerende fra alle baggrunde velkommen og plejer et støttende, inkluderende miljø og en positiv kultur.

Lær mere om vores fagområder og de kurser, vi tilbyder.

 • Business og Enterprise
 • Ingeniørarbejde og databehandling
 • Sundhed og idrætsvidenskab
 • Lov

Fleksibelt studie, der passer til din livsstil

Det moderne liv er travlt og krævende. Vi tror på, at fleksible, skræddersyede studier er en baseline for moderne uddannelse. Derfor tilbyder vi:

 • dag-, aften- og weekendundervisning
 • flere studiesteder over hele London
 • studerendes udviklingssessioner for at styrke din personlige og faglige udvikling
 • Tænker i karakter; en række gratis transformationslæringsprogrammer

Sætter studerendes oplevelse først

Regent tilbyder en unik studentoplevelse, der adskiller sig fra ethvert andet universitet. Dette er kendetegnet ved fremragende undervisning, en positiv kultur og uovertruffen elevstøtte. Vores studerende er enige, hvilket giver os en vurdering på 93 % for generel tilfredshed i den seneste National Student Survey (NSS).

Historie og vision

Regent College London blev dannet i 2010 som en del af Regent Group, en uddannelses-, trænings- og investeringsforvaltningsvirksomhed grundlagt af Pankaj-familien. Vi deler en rig og succesfuld historie inden for uddannelse, præget af kompakte campusser, små, fokuserede klasser og uovertruffen støtte.

Kollegiet åbnede oprindeligt på Wembley og leverede BTEC Higher National Diplomas og gav studerende alternative progressionsveje til videregående uddannelser. I 2013 åbnede vi adgang for offentligheden for at afspejle vores forpligtelse til at udvide adgang og deltagelse. Siden da har vi leveret en række HND-forretningsprogrammer valideret af Pearson. Vi udvidede også vores tilbud om videregående uddannelser, idet vi samarbejdede med en samling af universitetspartnere for at levere Foundation Year Routes, Foundation Degrees, Bachelor's Degrees, Top-up Degrees og Master's Degrees.

Som et kollegium har vi opnået mange mål, såsom et positivt resultat for QAA Higher Education Review, fremragende resultater i National Student Survey, åbning af fem campuslokationer på tværs af London og selvfølgelig at hjælpe vores studerende med at nå deres livslange mål og forhåbninger.

Vores vision

Vores vision er at være Storbritanniens første virkelig teknologi-aktiverede britiske universitet med et globalt brand og campus fra 2025 til 2030. Vi sigter mod at give elever over hele verden en enestående uddannelse og studerende erfaring.

Indlæggelser

Adgangskrav for indenlandske og EU-studerende

Regent-samfundet er åbent og imødekommende for studerende fra hele verden. Hvis du er hjemmestuderende, kan du finde adgangskrav på vores kursussider. For EU-studerende kan du finde dit land på listen nedenfor for at lære mere om specifikke adgangskrav til dit land.

Efter Storbritanniens udtræden af EU meddelte den britiske regering den 23. juni 2020, at EU-, andre EØS- og schweiziske statsborgere ikke længere vil være berettiget til hjemmeafgiftsstatus eller økonomisk støtte til bachelor-, postgraduate- og avanceret studerende fra Student Finance England til kurser starter i det akademiske år 2021/22 og derefter.

Denne ændring gælder ikke for irske statsborgere, der bor i Storbritannien eller Irland, hvis ret til at studere og få adgang til fordele og tjenester vil blive bevaret på gensidig basis for britiske og irske statsborgere under Common Travel Area-arrangementet. Studerende uden for denne fritagelse vil være ansvarlige for internationale kursusgebyrer.

Visumkrav

Graduate visum-ruten er et visum, der er tilgængeligt for internationale studerende i Storbritannien, der ønsker at arbejde eller søge arbejde efter en vellykket gennemførelse af deres grad på bachelorniveau eller derover hos en udbyder af videregående uddannelser.

Regent College London er en udbyder af videregående uddannelser med en track record for overholdelse. Graduate-visumruten er usponsoreret, hvilket betyder, at vi ikke sponsorerer dig på denne visumrute.

Ansøgere, der ansøger under denne rute, vil få (når de er givet) et visum for to år.

Der er ingen vedligeholdelseskrav på denne rute, hvilket betyder, at du ikke er forpligtet til at have et fast beløb på din bankkonto, som du ville have gjort, da du ansøgte om et studievisum.

Ved at fuldføre kvalifikationen hos Regent College London , vil du automatisk opfylde kravet om engelsk sprog, da du har en kvalifikation, der undervises på engelsk.

Visumansøgningsinformation og vejledning

Det kan føles overvældende at flytte til et nyt land for at studere, og det kan tage noget tid at samle sig om det nye miljø og det nye kursus. Denne side dækker al relevant information og vejledning til at hjælpe dig med at forstå visum- og immigrationsprocessen, før du begynder dit studie hos os.

Visumdokumenter og yderligere information

 • Biometrisk opholdstilladelse (BRP)
 • Bekræftelse af optagelse til studier (CAS)
 • Dokumentoversættelser
 • Personlig erklæring
 • Tuberkulosetest og certifikat
 • Immigration Health Surcharge (IHS)
 • Arbejde under dine studier
 • Afslag

Alumni Statistik

Placeringer

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Spørgsmål