Keystone logo
Regent College London BSc (Hons) Health and Social Care
Regent College London

BSc (Hons) Health and Social Care

London, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Apr 2024

GBP 9.250 / per year *

På campus

* Per år

Introduktion

Din karriere i vores varetægt

Sundhed og social omsorg vedrører tjenester, der er tilgængelige fra sundheds- og socialpraktiserende læger, der yder sundhedspleje til en række individer med problemer, som sårbare individer og grupper står over for, såsom børn, ældre mennesker, personer med psykisk sygdom og handicap.

Hvorfor tage en uddannelse inden for sundheds- og socialpleje?

Leveret i samarbejde med University of Bolton, BSc (Hons) i Health and Social Care leveres i fremragende undervisningsfaciliteter, som giver et stimulerende læringsmiljø, der vil være både engagerende og mindeværdigt.

Dette kursus giver dig mulighed for at udvikle de værdier, praksis færdigheder og viden, der er nødvendige for en succesfuld karriere i det globale sundheds- og socialmiljø.

Vores meget erfarne og dedikerede team vil lede dig i en udforskning af principperne om omsorg, professionelle værdier, holdninger og adfærd, etisk praksis for omsorg, fremme fysisk og mental sundhed og følelsesmæssigt velvære og beskytte og fremme mangfoldighed og inklusion.

Vores fokus er på at hjælpe dig med at blive en vidende, medfølende og personcentreret plejeprofessionel.

Gør en forskel i hverdagen for udsatte mennesker ved at læse BSc (Hons) i Sundhed og Social Omsorg.

Hvorfor Regent College London ?

  • Meget kyndige foredragsholdere, der tilbyder gruppe- og en-til-en støtte, der sikrer, at du kan få adgang til den hjælp og rådgivning, du har brug for for at få succes, når du har brug for det.
  • Gæstetalere fra industri og erhvervsliv, så du kan stille spørgsmål, deltage i debatten og drage fordel af deres viden, råd og vejledning.
  • Fleksible studiemuligheder, der inkluderer dag-, aften- og weekendskemaer, så du kan tilpasse dit studie til dine personlige og/eller professionelle forpligtelser.
  • Små klasser, der sikrer, at du fuldt ud kan deltage og drage fordel af at modtage den fulde opmærksomhed fra vores enestående lærerteam.
  • En central beliggenhed med fremragende biblioteks- og it-faciliteter, Wi-Fi og velindrettede undervisnings-, lærings- og studieområder i hjertet af Londons pulserende vestlige ende.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål