Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Introduktion

Regents International College (RIC) er en videreuddannelse kollegium i Bangkok, Thailand tilbyder eleverne en række forskellige veje til at opnå en britisk bacheloruddannelse. Den britiske tiltrækker tusindvis af studerende til sine universiteter hvert år, hvilket giver universitetsstudierne og grader i en lang række fagområder.

Regents International College er den registrerede center i Thailand for University of London internationale programmer, der tilbyder fire bacheloruddannelser inden for økonomi, ledelse, finans og samfundsfag (EMFSS) med alle akademisk retning leveret af London School of Economics (LSE):

  • BSc (Hons) Virksomhed og Ledelse
  • BSc (Hons) økonomi og ledelse

For de studerende, der ikke opfylder de faglige krav, der er nødvendige for University of London (UOL) bacheloruddannelser kurser, tilbyder vi også den nødvendige International Foundation Programme. Dette program udstyrer de studerende med de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at gå i gang med den krævende UOL bachelor-grader, der tilbydes på RIC. IFP er designet til at sikre den studerende opnår høje akademiske standarder, lærer passende emne viden og erhverver både de færdigheder og intellektuel nysgerrighed nødvendig for streng grad niveau undersøgelse.

Regents International College er også den første institut i Thailand som skal godkendes af Edexcel, Storbritanniens største ordregiveren at tilbyde Btec (Erhverv og Teknisk Erhvervsskole Rådet) kvalifikationer. BTEC kurser er i øjeblikket på:

  • Business Studies
  • gæstfrihed ledelse

Regents International College tilbyder en '2 + 1 DK Degree program'. Ved afslutningen af ​​Btec HND på RIC, kan studerende fremskridt på det sidste år af en bachelor-grad kursus på et britisk universitet eller det tredje år af en universitetsuddannelse på ethvert andet internationalt universitet acceptere HND.

Placeringer

Placeringer
  • 590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Spørgsmål