Keystone logo
RIASA

RIASA

RIASA

Introduktion

Gå ud på en livsændrende rejse på RIASA Soccer Academy

RIASA var det oprindelige fodboldprogram, der ankom til Storbritannien, der gav studerende-atleter chancen for at spille fodbold på højt niveau i 9 måneder af året, mens man arbejdede mod at tjene en topklasse dobbelt akkrediteret US / UK bachelorgrad eller Postgraduate Masters Degree of choice.

Akademiet er nu i sit 11. driftsår og har set over 400 studerende-atleter dimittere med en førsteklasses grad. Nogle kandidater har spillet professionel fodbold , andre har brudt sig ind i sportsbranchen, og mange har lige taget alt, hvad de har lært, og gået sammen i en anden branche - uanset dine ambitioner, vores prestigefyldte fodbold- og akademiske program kan hjælpe dig med at opnå storhed .

RIASA direktør Mark Ellis taler gennem RIASA programmet

Mark Ellis spillede professionel fodbold i over 15 år efter at have trukket sig tilbage fra det spil, han trænede i mange forskellige lande, herunder Europa og USA. Mark har en passion for spillet, og gennem sin kærlighed til fodbold og at se muligheden for at tilbyde amerikanske studerende chancen for at spille elitefodbold, mens han tjener en RIASA , blev RIASA Soccer academy født.

Trives i et professionelt miljø.

Ved at vælge RIASA du dig et britisk fodboldakademi, der konkurrerer med enhver professionel fodboldklub, der er oprettet. Vi har adgang til avancerede pladser, vi bruger FIFA-standardudstyr, og du vil være i stand til at spore dine fremskridt med vores digitale værktøjer, der hjælper dig med at vokse.

Højintensitetstræning.

Vi træner i gennemsnit fire gange om ugen i mindst to timer. Vi har også regelmæssigt andre sessioner på plads, der hjælper dig med at udvikle dig videre. Vi tager hver session seriøst med et klart mål, så du forstår teorien bag aktiviteten.

Partnerskaber, der gavner dig.

Vi ønsker, at du skal få succes på din rejse, og ved at forpligte dig til vores akademi kan vi tilbyde dig værktøjerne til at opnå storhed. Vi har et samarbejdspartnerskab med The Coaching Manual, som er verdens førende digitale fodboldtrænerplatform. Dette partnerskab tager din teoretiske forståelse af spillet til et nyt niveau.

Vi er internationale.

Deltag i et internationalt fodboldprogram. Uanset hvor du kommer fra i verden, kan du ansøge om at deltage i vores stadigt voksende liste over forskellige studerende, hvis du opfylder de akademiske krav og ønsker at forbedre din fodbold.

Det er livsændrende.

Ved at vælge vores unikke fodboldprogram investerer du i din fremtid. Du blander dig med ligesindede individer, der deler den samme vilje til at opnå succes.

Vi udvikler dig.

Det er intenst på vores fodboldakademi. Intet, der er værd at have i livet, er let, og med dette i tankerne er hver træningssession drevet med det formål at hjælpe dig med at komme videre.

Det er op til dig.

Vi sætter dig i positioner for at trives. Hvert spil, hvert træningspas og at være omgivet af andre talentfulde fodboldatleter hjælper dig med at vokse. Engagement og lidenskab er afgørende for at hjælpe dig med at få succes på din RIASA rejse.

Vi er unikke.

Der er ikke et andet fodboldakademi, der kan tilbyde et udfordrende fodboldprogram og undervisning af høj kvalitet, der er tilgængeligt på RIASA . Tjen en førsteklasses grad, og nyd øjeblikke, der varer livet ud, mens du vover for succes på vores akademi i Leeds.

RIASA","author_url":"","source":""}" />

157966_training-18.jpg

Campus funktioner

RIASA","author_url":"","source":""}" />

training-21

Trænings- og spillepladser i høj kvalitet.

Leeds Beckett 3G -plads

RIASA har adgang til Leeds Becketts syntetiske all-weather 3G-bane til træning og konkurrence. Den oplyste 3G -pitch er IRB -regulering 22 godkendt og bruger en gummikrummeloverflade. Banen er en professionel standard for mænd med holdbænkområder. Denne 3G-pitch er placeret på hovedcampus og kun 30 sekunders gang fra stedets indkvartering.

Sports Park Weetwood 3G -plads

Vi benytter også Leeds Sports park Weetwood -facilitet, der tilbyder en FIFA -kvalitet og World 22, 3G gummikrummeloverflade. Denne bane er også al slags vejr og belyst året rundt, hvilket gør træning i vintermånederne meget lettere.

Sports Park Weetwood græsbane

Vi har også adgang til græsbaner på Sports Park Weetwood. Disse pladser er den professionelle standard og tilbyder en fantastisk spilleoverflade i sommermånederne. Banerne er professionelle standardstørrelser til herrefodbold og har siddende udgravningsområder for begge hold.

Professionelle overflader

Hvert år forsøger vi at arrangere spil, hvor RIASA får at opleve, hvordan det egentlig er at spille på en professionel overflade. De store stande, professionel standardhøjde i fuld størrelse og dagens følelser vil helt sikkert blive i dine minder i lang tid.

Forbedre din ydeevne med Playertek

På vores britiske fodboldakademi i Leeds bruger vi også det bedste analyseudstyr til at hjælpe med at forbedre dit spil. Vi vil have, at du forstår dine styrker og svagheder på banen, så vi kan hjælpe dig med at nå dine mål. Vi bruger Playertek, som er nummer et GPS -afspillersporingssystem.

Professionel kvalitet hele vejen igennem

Vi vil have dig til at opleve, hvordan det føles at spille fodbold på højt niveau i Storbritannien, og derfor bruger vi altid de bedste faciliteter og udstyr af høj kvalitet, lige fra fodboldene til træningsrekvisitterne.

RIASA","author_url":"","source":""}" />

  Stipendier og finansiering

  Placeringer

  • Leeds

   Leeds Beckett University, Headingley Campus LS6 3QS Leeds, United Kingdom, , Leeds

   Spørgsmål