Keystone logo
RIASA BA International Sports Management
RIASA

BA International Sports Management

Leeds, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 26.000 / per year *

På campus

* internationale studerende. £ 23.000 / år: UK-studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

RIASA er det eneste program af sin art i verden, der giver studerende-atleter mulighed for at spille i et professionelt britisk fodboldmiljø, mens de studerer til en amerikansk / britisk dobbelt akkrediteret grad.

Et virkelig internationalt fodboldprogram, RIASA giver de studerende mulighed for at opleve nye kulturer omgivet af ligesindede, fodboldbesatte atleter, der deler den samme passion: fodbold. RIASA er den perfekte Pathway til håbende fodboldspillere, der ønsker at forfølge en af de mange forskellige karriereveje, der er tilgængelige inden for sportsbranchen.

Gå ud på en livsændrende rejse

Deltag i verdens eneste fodboldakademi, der tilbyder en dobbelt akkrediteret US / UK-grad i International Sports Management.

Spil i 9 måneder

Giv dig selv den bedste chance for at få succes ved at tilmelde dig RIASA Undergraduate Program, hvor du vil træne og konkurrere i 9 måneder af kalenderåret.

Det fodboldprogram, vi tilbyder, er perfekt til håbefulde fodboldspillere eller enkeltpersoner, der ønsker at bryde ind i sportsbranchen.

Professionel standard fodboldakademi

RIASA fodboldstudiet giver fodboldstuderende mulighed for at opleve en professionel akademisk opsætning.

Så snart du tilmelder dig vores akademi, bliver du kastet ind i intense træningssessioner og konkurrencedygtige ligakampe, der hjælper dig med at vokse på og uden for banen.

Vores trænere er øverst i deres spil med over 100+ års coaching-erfaring, som gør det muligt for dig at udvikle dig, hver gang du træder på banen.

Udvikl dig selv kulturelt

Deltag i et ægte internationalt fodboldprogram, der giver dig mulighed for at opleve nye kulturer omgivet af ligesindede, fodboldbesatte studerende, der deler den samme lidenskab som dig: fodbold.

Du kommer til at rejse Storbritannien da vi konkurrerer mod andre akademier sammen med muligheder for at spille i Europa.

RIASA","author_url":"","source":""}" />

Training-7

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • BSc Sport & Event Management
    • Berlin, Tyskland
    • Iserlohn, Tyskland
    • + 2 Mere
  • Bachelor i Business Administration i International Sport Business Management
    • Rovaniemi, Finland