Keystone logo
Riga Technical University

Riga Technical University

Riga Technical University

Introduktion

Riga Technical University : den anerkendte lettiske leder på den globale grænse for videregående uddannelse Riga Technical University (RTU) blev grundlagt i 1862 og er et veletableret universitet, der kan prale af en stærk international profil. Det ældste tekniske universitet i de baltiske stater, RTU fejrede sit 160 års jubilæum sidste år og har udvidet til ni fakulteter med 61 uddannelser på engelsk, der tilbyder uddannelse i verdensklasse inden for mange efterspurgte karriereområder, herunder datalogi, maskinteknik, elektronik. og materialevidenskab. Med en tilmelding på 14.000, inklusive 4.000 internationale studerende, der repræsenterer mere end 105 forskellige lande, tilbyder RTU et meget forskelligartet fællesskab til studerende, fakulteter og ansatte.

RTU Fordelen

 • Studér med RTU's verdensklasse fakultet og drag fordel af dedikerede forskningsmentorer, der opererer i krydsfeltet mellem mennesker, information og teknologi.
 • Rige læringserfaringer, der giver en bred teknisk uddannelse og dyb fagområdeviden.
 • Blomstrende akademisk fællesskab bygget op omkring en dynamisk campuskultur.
 • Transformativt læringsmiljø drevet af socialt engagement ønske om at ændre verden.
 • Forbedre dit globale netværk i Riga, en højteknologisk arnestedsmetropol med historisk charme i en lille by.
 • Fremskynd personlig vækst på et universitet, der værdsætter originalitet, opfindsomhed, ærlighed og mod.

I mere end 160 år har folk på RTU rykket grænserne for viden og turdet drømme. Vores alumner omfatter nobelpristagere, olympiere, præsidenter, videnskabelige pionerer, iværksættere og førende forskere. Meget har ændret sig siden 1862, men gennem de år er én ting forblevet den samme: RTU-studerende er fantasifulde og innovative, der leder vejen til en bedre fremtid. RTU-studerende er klar til, hvad morgendagen har brug for. Er du?

Indlæggelser

Placeringer

 • Riga

  Ķīpsalas iela,6a, 1048, Riga

  Spørgsmål