Keystone logo
RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

Introduktion

RIT Kosovo (AUK) er Kosovos eneste private nonprofit højere uddannelsesinstitution, som udelukkende lærer på engelsk. Det er også den eneste institution i Kosovo, hvis grader er akkrediteret og anerkendt på verdensplan takket være partnerskabet med Rochester Institute of Technology ( RIT ) i New York.

30478_RIT.JPG

Som uddannelsesinstitution er vi forpligtet til at udvikle Kosovos økonomi gennem uddannelse. Vi holder os til de højeste standarder og måler os mod de førende universiteter i Sydøsteuropa og verden. Studieorganet RIT Kosovo består af studerende fra 17 forskellige lande rundt om i verden. RIT Kosovo (AUK) leverer den samme fremragende standard for amerikansk videregående uddannelse, som er modtaget af RIT studerende - samme grad, samme pensum, de samme eksamener og bedømmelsesstandarder - undervist af mange af de samme fakultetets medlemmer. Vores opgave er at undervise vores elever i de højeste internationale standarder. Vi tilbyder ikke nogen ph.d.'er eller andre forskningsgrader. Vi stræber efter at give en uddannelse, der sætter vores elever på samme konkurrenceniveau som deres kolleger fra de bedste universiteter i USA og Europa. Efter eksamen er vores studerende parat til at komme ind i den professionelle verden eller gå videre til postgraduate studier. Vores niveau af succes kan måles af kvaliteten af ​​de studerende, der graduerer. At dømme efter deres store succes kan vi sige, at RIT Kosovo (AUK) har haft succes i sin mission. RIT Kosovo™ (AUK) tilbyder en amerikansk akkrediteret og internationalt anerkendt kandidatgrad i Anvendt Kunst og Videnskab efter vellykket gennemførelse af bachelorprogrammet. Denne grad er tildelt af Rochester Institute of Technology, et USA-baseret universitet med over 180 års erfaring med bachelor- og kandidatuddannelser i USA og rundt om i verden. Strukturen af ​​det bachelor-akademiske program er bygget på en "engelsk-kun" instruktionsmodel; hver elev holdes til de samme høje akademiske standarder som dem, der deltager i klasser i USA. På RIT Kosovo™ (AUK) er elever voksne, opmuntret til at tage ansvar for deres egen succes og at udvikle en følelse af sig selv som enkeltpersoner. Studerende begynder deres akademiske karriere ved at følge et stringent fireårigt uddannelsesprogram designet til at udsætte dem for et bredere verdensbillede, nysgerrighed og innovation. I løbet af de første to år får eleverne en række kurser, der også hjælper dem med at udvikle en solid base i:

 • Behavioral
 • Kommunikation
 • IT-færdigheder
 • Kritiske og abstrakte tankefærdigheder
 • Globale problemer
 • Liberal Arts
 • Litteratur
 • Math
 • Problemløsning og forskning færdigheder
 • Talet og skrevet engelsk
Ismail Qemal Bej Vlora monument and Youth and Sports Center in Pristina, Kosovo

Da eleverne tilmelder sig deres Junior (3) år på RIT Kosovo™ (AUK), er de i stand til at skabe en individualiseret uddannelsesforløb, der opfylder deres faglige og faglige mål. På nuværende tidspunkt vælger hver student en kombination af 2 områder af faglig koncentration og en mindre. De tilgængelige koncentrationer og mindreårige er designet til at give de studerende mulighed for at udvikle den tværfaglige viden, erfaring og færdigheder, der er nødvendige for at starte en karriere inden for den private sektor, den offentlige sektor eller medierne og kommunikationsområdet. Derudover er enhver RIT Kosovo™ (AUK) kandidat, der ønsker det, godt placeret til at forfølge avancerede kandidatstudier inden for en række discipliner. De akademiske koncentrationer, der tilbydes i RIT Kosovo™ (AUK), er som følger:

Koncentrationer

 • Økonomi

 • Ledelse

 • Offentlig politik

 • Multimedia

 • mindreårige

Økonomi International Relations Public Policy Partnerskab med RIT Rochester Institute of Technology ( RIT ), et af de største private universiteter i USA, administrerer RIT / AUKs læseplan. Grundlagt i 1829, og placeret i Rochester, New York, er RIT hjemsted for over 18.000 studerende. RIT / AUK studerende har alle de attributter, som eleverne på RIT har. Efter vellykket gennemførelse af gradskravene modtager RIT / AUK-studerende et verdensomspændt anerkendt amerikansk eksamensbevis udstedt af RIT . De anses for at være en del af det samme elevhus, der ligger i forskellige områder. Frem for alt får RIT / AUK-studerende mulighed for at besøge nogen af RIT campuserne for et semester og modtage kreditterne i deres grad.

Statue of Ibrahim Rugova in Pristina - Kosovo

Forpligtet fakultet

Mens 50% af RIT / AUK fakultetet kommer direkte fra RIT , rekrutteres de resterende 50% fra de europæiske og regionale lande. RIT ansættelseskontoret sikrer, at alle RIT / AUK-fakulteter opfylder de samme høje standarder som dem, der kræves ved RIT . Instruktører vælges ud fra deres akademiske viden og deres praktiske erfaring. På denne måde giver RIT / AUK en karriereorienteret uddannelse designet til at understøtte Kosovos behov.

Placeringer

 • Prishtina

  Germia Campus "Dr.Shperim Robaj" str.

  • Rochester

   1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY, 14623, Rochester

   Spørgsmål