Keystone logo
Rockingham Community College

Rockingham Community College

Rockingham Community College

Introduktion

Uanset om du planlægger at gå direkte ind i arbejdsstyrken, overføre til en fireårig skole eller bare ønsker at forbedre dine færdigheder, så du kan komme videre i arbejdsstyrken, er fakultetet og personalet parat til at hjælpe dig, når du begynder dine studier. Sørg for at besøge James Library og The Academic Resource Center.

Begge faciliteter er tilgængelige for dig og vil forbedre din uddannelsesmæssige oplevelse. Hvis du har spørgsmål om studieprogrammer, økonomisk støtte, studieliv, valg af karriere eller uddannelsesmål, er der nogen i RCC, der kan hjælpe dig. Jeg håber du nyder den tid, du bruger på campus.

Tag dig tid til at vandre naturstierne, gå eller løb på banen, spille tennis, nyd lidt stille tid på vores campus, deltag i en studenterorganisation eller deltag i en atletisk begivenhed. Der er mange muligheder på campus for at slappe af og have det sjovt, når du har brug for en pause fra klasseværelset eller laboratoriet. Jeg ønsker dig godt, mens du følger din karriere. Vi vil udfordre dig til at nå dit potentiale, og vi forventer, at du holder høje standarder i alt det, vi gør for at give dig instruktion og support, mens du er her.

Placeringer

  • Wentworth

    Wrenn Memorial Road,215, 27375, Wentworth

    Spørgsmål