Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Introduktion

Rosemont College er et fællesskab af livslang læring dedikeret til akademisk ekspertise og fremme glæde i forfølgelsen af ​​viden. Rosemont College søger at udvikle sig i alle medlemmer af samfundet åbne og kritiske sind, evnen til at træffe begrundede moralske beslutninger, og en følelse af ansvar for at tjene andre i vores globale samfund.

Forankret i katolicismen, Rosemont hilser alle trosretninger og er styret af principperne i Cornelia Connelly og Society af det hellige barn Jesus til at opfylde behovene i tiden.

Rosemont College værdier:

Tillid til og ærbødighed for værdighed hver person; Mangfoldighed med en forpligtelse til at opbygge et interkulturelt samfund; Persistens og mod at fremme retfærdighed med medfølelse; Omsorg for Jorden som vores fælles hjem.

Mission Rosemont College strømme fra den pædagogiske filosofi sponsorere religiøse menighed som åbnede Rosemont i 1921, Society of det hellige barn Jesus. Denne filosofi er gennemsyret med ånden og pædagogiske principper om grundlæggeren af ​​Society, Cornelia Connelly. Denne hellige barn uddannelse er en klart defineret fleksibel ideal, rodfæstet i kristne værdier og udtryk, afstemt til læring muligheder, sætte de studerende til at reagere på livet med glæde, iver og medfølelse. Det eneste College i et verdensomspændende netværk af hellige barn uddannelsesinstitutioner, er Rosemont funderet i det hellige barn filosofi, som opfordrer eleverne til at opfylde mangfoldighed og ændre sig med tillid til egne gaver og i Gud, som har gjort pagt med den menneskelige familie.

historie

Rosemont College blev grundlagt i 1921 af Society af det hellige barn Jesus.

Fra institutionens tidlige dage gennem nuværende tidspunkt har SHCJ foundress, Cornelia Connelly været en drivende kraft bag Rosemont anklage for at uddanne studerende "for at opfylde de ønsker af alder", som har været en integreret del af væksten i kollegiet.

Rosemont ligger på 56 acres i det historiske villakvarter i Rosemont, Pennsylvania, 11 miles vest for Philadelphia på forstæder Main Line. Kollegiet er kendt for sin fremragende akademisk omdømme og dens fokus på at udvikle den intellektuelle, åndelige og følelsesmæssige velbefindende hver elev.

Over årets Rosemont har udviklet sig til "opfylde ønsker af alder," ved at udvikle sig som et kollegium med tre skoler: Den Undergraduate College og skoler Graduate og Professional Studies.

Den 30. maj 2008 godkendte bestyrelsen for Rosemont College en strategiplan, som fremhævet og udvidet College indskrivning, programmer, og omdømme ved at omfavne co-uddannelse, partnerskaber og online-undervisning. I 2009 åbnede kollegiet sine døre på bachelor-niveau for alle interesserede og kvalificerede kvinder og mænd i, samlende akademiets tre skoler og udvide College mission om at være en 'fællesskab af elever «. Samme år skolerne i Graduate og professionelle modtog akkreditering til at tilbyde fuldt online grad programmer fra mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse Studies.

Rosemont beriger sine tilbud gennem et omfattende samarbejde med mange af dets nabolande uddannelsesinstitutioner såsom Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata Universitet og andre. Rosemont har etableret partnerskaber gennem artikulation aftaler med Drexel og Temple universiteter at tilbyde pre-med, dual-graden og ære programmer.

Kollegiet når ud til samfundet ved at tilbyde en række ikke-kredit programmer og et unikt program "Forum" for mænd og kvinder i alle aldre, foruden på campus kunstudstillinger og kulturelle programmer.

Rosemont har cirka 8.000 levende alumner. De kan findes i højtstående stillinger i videnskab og medicin, forlagsvirksomhed, politik, erhvervsliv, uddannelse, jura og kunst. Rosemont er konsekvent placeret af US News and World Report, og er også blevet udnævnt til John Templeton Fondens Honor Roll og "Tegn-Building Colleges" og som en "College of Distinction." Rosemont er en af ​​218 gymnasier navnet "The Best Northeastern Colleges "af The Princeton Review. Rosemont giver kvinder og mænd i alle aldre og baggrunde med en pædagogisk og åndeligt fundament til formål at hjælpe dem med at nå deres yderste potentiale.

Rosemont er forpligtet til at forberede enkeltpersoner til at møde udfordringerne i tiden og til at handle ansvarligt og effektivt i en foranderlig verden.

Hurtige facts

Grundlagt: 1921 Beliggenhed: Forstad. Elleve miles vest for Bymidten Philadelphia Karakter: Katolsk - Samfund af det hellige barn Jesus Type: Privat; liberal-arts Samlet Student Tilmelding: 1103 Undergraduate Tilmelding: 597 Graduate Tilmelding: 506 Studenterunderviser Ratio: 10: 1 Gennemsnitlig Class Størrelse: 12 Undergraduate College undervisning og gebyrer 2015-2016 akademiske år: $ 31,520 Undergraduate College undervisning og gebyrer 2016-2017 akademiske år: $ 18,500 Kost og logi 2015-2016: Basic dobbeltværelse; omfatter e-mail og internet service: $ 13,400 om året Kost og logi 2016-2017: Basic dobbeltværelse; omfatter e-mail og internet service: $ 11,500 om året School of kandidatstudier Undervisningen 2015-2016 akademiske år: $ 640 / kredit timer School of Professional Studies Undervisningen 2015-2016 akademiske år: $ 540 / kredit timer Atletik Division: NCAA III Mænds sportsgrene: langrend, basketball, lacrosse, golf, fodbold, og tennis Kvinders sportsgrene: langrend, basketball, lacrosse, fodbold, softball, tennis, og volleyball Akkreditering: Rosemont er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Spørgsmål