
Naturvidenskabelig bachelor in
Bachelor of Applied Science i fødevarer og virksomhedsledelse St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Stipendier
Introduktion
Seneste opmærksom på forbrugernes rettigheder, produktansvar, fødevarestandarder og et stigende offentlig interesse i sundhed og ernæring har resulteret i kommercielle krav til kandidater, der er kompetente inden for områderne Food Studies, Food Science and Technology, fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet, Business & Ledelse, Fødevareproduktion Metoder og Ernæring. Den B.Appl.Sc i Food & Business Management er designet til at opfylde dette behov ved at give industrien med multi-dygtige kandidater, der kan hjælpe dem med at konkurrere med succes i et stadig mere konkurrencepræget og globalt marked. Den B.Appl.Scis en fuldtids-udmærkelse grad program, som kombinerer mad og kulinariske færdigheder, fødevareteknologi, fødevarer produktudvikling og sciencewith virksomhedsledelse og markedsføring uden at tilbyde de studerende en placering i tredje år for at anvende deres færdigheder til arbejdspladsen.
Kurset henvender sig til studerende med en stærk interesse i fødevarer og udvikling fødevareprodukt, ernæring og sundhed og for studerende, der er interesseret i at udvikle en bred vifte af iværksætterevner og forretningssans.
Den B.Appl.Sc i Mad og Business Management er et 4 år Level 8, Honours Degree kursus. I år vil 1 studerende studere en række indledende moduler, herunder Food Forberedelse, kulinariske færdigheder og videnskab, som består af praktiske klasser understøttet af teoretiske forelæsninger. Yderligere områder af undersøgelsen omfatter Ernæring, kost og sundhed, finans, marketing, Business Managementand IKT.
I år vil 2 studerende bygge videre på fundamentet viden år 1 og vil foretage studere i de områder af Applied kulinariske færdigheder, Creative Food Design, Ernæring, Fødevarekvalitet, finansiering, markedsføring og virksomhedsledelse.
År 3 studerende vil yderligere øge deres mad og erhvervslivet viden inden for områderne Food Product Innovation og udvikling, ernæring og sensorisk analyse af fødevarer, markedsføring og New Enterprise Development. Derudover År 3 i programmet indarbejder muligheden for en struktureret 20 uger placering nationalt eller internationalt i en lang række fødevareindustrier og fødevarerelaterede organisationer.
År 4 studerende læring vil fokusere på centrale færdigheder i forbindelse med Food Quality Management, Food Processing Innovation, Strategisk ledelse, Human Resource Management og forskning færdigheder. Studerende vil også modtage fødevaresikkerhed og kvalitet standard uddannelse i HACCP og BRC principperne Hvad er kriterierne indrejse program for internationale studerende? • 70% eller højere i High School eksamen • A Laboratory Science emne i sidste High School Undersøgelse (en af fysik, kemi, biologi eller tilsvarende). • En score på 6,5 i IELTS eksamen (http://www.ielts.org/ for information om IELTS test) eller tilsvarende engelsk sprog score (Cambridge eller TOEFL) • Udfyldt ansøgningsskema, som omfatter en personlig erklæring (300 ord) • To referencer til støtte ansøgning Udvælgelseskriterier Fuldførte ansøgningsskema; gennemgang af high school eksamensresultater; bevis for engelsk sprog Score og personlig erklæring.
Jobmuligheder Efter eksamen • Fødevareproduktion & Innovation • Udvikling af nye produkter i Food Industries • Kvalitetskontrol • Sensorisk Analyse • Marketing / Salg • Supervision & Management i vejviseren Fødevarer • Etablere egen mad / drikke virksomhed • Rådgivning & Research