Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Introduktion

SAE Institute blev grundlagt i 1976 og er siden vokset til at blive verdens største, branchefokuserede kreative medieunderviser med mere end 50 campusser i 28 lande. SAE's pensum er omhyggeligt udformet i samråd med førende branchefolk for at opfylde kravene fra de globale kreative medieindustrier.

SAE Institute tilbyder en omfattende kursusportefølje inden for kreative medieområder (lyd, film, animation, spiludvikling, musikvirksomhed og web) med en stærk tradition for praktisk anvendelse og brancheanerkendelse. En Bachelor of Arts/Bachelor of Science-grad kan opnås på så lidt som to år.

To masteruddannelser (MA/MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser udbydes i forbindelse med det berømte Middlesex University i London. SAE Institute har et netværk på tværs af fem kontinenter med campusser i verdenscentre for kreative medieindustrier, herunder London, Berlin, München, Paris, Barcelona, New York, Los Angeles og mere.

SAE Alumni Association er netværket for SAE Institutes kandidater og studerende, der har til formål at give dem en alumni-oplevelse efter deres uddannelse i verdensklasse og tilbyde et varieret program af ressourcer, arrangementer og kommunikation for at tilbyde et aktivt jobformidlingsprogram, holde dem i kontakt med hinanden og involveret i SAE Institute.

SAE Alumni Convention er en gratis netværksbegivenhed, der traditionelt afholdes i Berlin for alle med interesse for kreativ medieudvikling og teknologi. Den årlige begivenhed samler ligesindede, der deler den viden, du har brug for at vide om den kreative medie- og underholdningsindustri. Stævnet giver dig rige muligheder for endelig forskning, stimulerende uddannelse og forretningsudvikling – det er det perfekte forum for netværk og udveksling af ideer.

SAE Magazine er magasinet for SAE Institute og SAE Alumni Association. Publikationen blev oprindeligt lanceret på tryk, men flyttede til at blive udgivet online i 2014.

To masteruddannelser (MA/MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser udbydes i forbindelse med det berømte Middlesex University i London. (et masterprogram med Middlesex og et med det berømte Folkwang Universität der Künste.

Om Campus

Berlin campus tilbyder kreative, lidenskabelige studerende adgang til industristandardfaciliteter og et lærerpersonale med enestående fagkendskab og en passion for at gøre det muligt for hver studerende at nå deres potentiale.

  • Veludstyrede optagestudier, filmsuiter og adskillige arbejdsstationer i et 2.000m2 rum
  • Alle kurser og programmer på SAE Institute i Berlin undervises på engelsk såvel som tysk
  • Et stærkt netværk med den dynamiske kreative industri i den tyske hovedstad
  • Yderligere gæsteforelæsninger og seminarer med kendte industriledere

Placeringer

Placeringer
  • Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

  • Zielstattstr. 30, 81379, Munich

  • Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

  • Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

  • Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Spørgsmål