Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Introduktion

SAE, med 47 campusser i 23 lande, har sat det globale benchmark for kreativ medieuddannelse siden 1976. SAE Dubai tilbyder med stolthed TEQSA-akkrediterede bacheloruddannelser på tværs af 5 discipliner - Animation, Audio, Design, Film og spil ud over korte kursuscertifikater . SAE tilbyder australske stats akkrediterede bachelorgrader.

SAE er verdens førende underviser inden for kreative medieindustrier. Grundlagt i 1976 spænder vi nu over hele kloden med 47 campusser i 23 lande.

I Dubai tilbyder SAE kurser til mere end 300 studerende.

SAE tilbyder australske stats akkrediterede bachelorgrader ud over korte kursuscertifikater:

 • Animation
 • Lyd
 • Design
 • Film
 • Spil

På SAE er vi stolte over at levere exceptionelle programmer i førsteklasses faciliteter. Vi sikrer, at vores studerende får en fremragende uddannelse, internationalt anerkendte kvalifikationer og branchens relevante færdigheder.

Vores kandidater har virkelig en konkurrencemæssig fordel.

Sponsored by Google Chromebooks

SAE Dubai

Centralt beliggende, SAE Dubai er en del af byens blomstrende og levende Media og Internet byer samt Dubai Knowledge Village. Dette er byens kunst og kulturelle samfund. Campus har et stort og forskelligartet studentemiljø og et personale af dedikerede, kyndige fagfolk engageret i bedste praksis undervisning og læring.

SAE Dubai tilbyder dig:

 • En-til-en opmærksomhed og fælles læringsmuligheder
 • Industristandard udstyr og faciliteter
 • Specialiserede korte kurser
 • Specialiserede masterclasses
 • Links til flere studier i de omkringliggende kreative samfund
 • Et aktivt og indbydende repræsentant for repræsentantskabet
 • Sterke bånd med forskellige lyd-, film-, grafisk design-, web-, spil- og animationsudviklingsselskaber

Faciliteter:

 • Faciliteter i verdensklasse siden 2005
 • Helt ny Dubai Campus med en fantastisk stemning
 • Analoge og digitale akustisk afbalancerede optagestudier
 • Flere kontrolrum
 • Supersized grøn skærm og fotostudie
 • Kæmpe online redigering suite
 • Overliggende belysningsrigg
 • High-end kameraer
 • Industriens førende software

SAE forskellen

SAE har leveret enestående branchefokuseret uddannelse siden 1976. Vi har sat benchmark for videregående uddannelse og erhvervsuddannelse inden for kreative medier, fordi vi kender disse brancher, og vi ved, hvordan man træner brancheklare kandidater. Vi elsker det, vi gør, og vi er forpligtede til at tilbyde uddannelsesmuligheder, der udfordrer, udvikler og inspirerer.

Kreative medieuddannelsesspecialister

Vi er verdens førende underviser inden for kreative medieindustrier, fordi vi arbejder tæt sammen med vores industripartnere, vi ansætter specialiserede lærere med reel erfaring og leverer personlig uddannelse i faciliteter i verdensklasse.

Vores specialiserede kurser i kreative medier er lydhøre over for disse branchers dynamiske og udviklende natur. Vi holder fingeren på pulsen og tænker uden for pladsen for at hjælpe dig med at nå dit potentiale og realisere dine drømme.

Globalt perspektiv

SAE har 55 campusser i 28 lande. Vores studerende og lærere er et unikt, forskelligt og kreativt samfund, der mødes til et kollektivt formål - fremragende uddannelsesmuligheder. Vores ekspertise er verdens anerkendt og virkelig global.

SAE-kurser er australske regeringsakkrediterede og internationalt anerkendte.

Fast-Track læring

SAE tilbyder akkrediteret fast-track læring Pathways , så du kan være industri-klar og på vej til at drømmejob hurtigere. Hvis du er villig til at lægge hårde værfter, betyder vores intensive hurtige muligheder, at du bliver uddannet inden for 2 år.

Praktisk og personlig undersøgelse

På SAE ved vi, at kandidater til kreative medier har behov for individuel praktisk træning. Vi anerkendte dette tilbage i 1976 - derfor var vi banebrydende for vores praktiske, branchefokuserede og personaliserede læseplan, leveret til dig i moderne faciliteter.

Vi får dig også ud af klasseværelset og ind i den virkelige verden med professionelle udviklingsmuligheder på nogle af Australiens førende festivaler og begivenheder.

SAE er forpligtet til fremragende uddannelse og dine læringsresultater.

Vi kender vores ting

På SAE hjælper vi dig med at finpudse dine færdigheder og ekspertise med vores strenge læseplan baseret på praktiske og tekniske erfaringer og baseret på teori og kritisk analyse.

SAE har trænet brancheklare kandidater siden 1976. Vi er gode til, hvad vi gør - det er derfor, vi er førende inden for kreativ medieuddannelse.

148864_pexels-photo-3183150.jpeg

Vores historie

SAE Australien

SAE blev etableret i Australien i 1976 som verdens første lydtekniske institut. Den tidlige succes for SAE og efterspørgslen efter vores praktiske, teoribaserede og brancherelevante uddannelse førte hurtigt til oprettelsen af andre campusser landsdækkende. I 1982 havde SAE campusser i Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth. Den specialbyggede Byron Bay-campus, der tilbyder uovertrufne lydfaciliteter, åbnede i 2003.

Fra etableringen af ​​SAEs første institutter og kurser blev der indført offentlige akkrediterede erhvervsuddannelses- og videregående uddannelser. SAE har nu udviklet sig til at blive en global leder inden for kreativ medieuddannelse.

I 2004 erhvervede SAE Qantm College, en førende digital mediepædagog, der har specialiseret sig i 3D animation, spildesign og programmering, webudvikling og grafisk design.

Qantm, en af ​​de første uddannelsesudbydere, der tilbyder uddannelser i spildesign, har en imponerende stamtavle. Kollegiet blev grundlagt i 1996 med den kollektive støtte fra:

 • Queensland Department of State Udvikling og Innovation
 • Kunst Queensland
 • Northern Territory Government
 • University of Queensland
 • University of Southern Queensland
 • James Cook University
 • Griffith University
 • TAFE Queensland

Med SAE har Qantm siden udvidet sig til den globale arena som en fremtrædende digital mediepædagog.

I februar 2011 blev SAE Institute og Qantm College en del af Navitas, en førende global uddannelsesudbyder.

Den konsoliderede ekspertise og ressourcer fra SAE, Qantm og Navitas sikrer, at vores studerende har de færdigheder og brancheviden, de har brug for til en givende karriere i underholdnings- og kreative medieindustrier.

SAE Institute og Qantm College, som en del af Navitas, er nu kendt som SAE Australia.

SAE International

På baggrund af SAE's succes i Australien blev den første udenlandske SAE-campus åbnet i London i 1985. Som i Australien på den internationale arena viste SAE sig at være meget succesfuld i at levere en kvalitet, praktisk og teoretisk læseplan til håbende fagfolk i musikindustrien.

Ikke længe efter at Londons campus blev åbnet, etablerede SAE sit første europæiske institut i München. München skulle være det første af mange fremmedsprogs SAE-institutter over hele verden.

SAE var veletableret i Europa, Asien og New Zealand i midten af ​​90'erne. Den første af 7 campusser åbnede i USA i 1998.

Fra vores ydmyge begyndelse i Sydney-studio spænder SAE i dag over hele kloden med 53 campusser i 27 lande. Fra og med Audio har SAE International udviklet sig gennem årene og tilbyder nu også kvalifikationer inden for andre kreative mediediscipliner - Animation, Design, Digital Journalistik, Film, Spil og Web & Mobile.

Alle vores kurser følger de grundlæggende principper i SAE - høj kvalitet, industri-fokuserede, praktiske og teoretiske uddannelsesmuligheder for kreative og talentfulde individer.

Placeringer

Placeringer
 • Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Spørgsmål