Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Introduktion

Saint Martin's University i Lacey, Washington, er en af 14 benediktinske colleges og universiteter i USA og Canada og den eneste vest for Rocky Mountains. Etableret i 1895 af munke i den romersk-katolske orden af Saint Benedict, er vores identitet som et universitet forankret i vores katolske, benediktinske tradition. Saint Martin's er medlem af de uafhængige colleges i Washington.

Med udgangspunkt i principperne i den katolske intellektuel tradition forsøger Saint Martin's University at forene akademisk strenghed og dygtighed med moralsk tanke og socialt ansvar - videregående uddannelse, der søger at tjene og fremme det fælles gode - videregående uddannelse, der søger at omdanne liv ved at kæmpe med spørgsmål af tro, fornuft, service og samfund. Vi kommer sammen, fakultet, personale og studerende for at danne et samfund af enkeltpersoner, der lærer at leve et meningsfuldt liv. Hellige tænker, beder, serverer, spiller og lever med hjerte.

Hurtige fakta

 • Grundlæggende tilmelding (ca.): 1300
 • Tilmelding til kandidater (ca.): 250
 • Nationaliteter repræsenteret på campus: 19
 • Tro repræsenteret på campus: 20+
 • Førsteårs profil (indtastning i 2018)
  • Procentdel af katolske studerende: 45%
  • Procentdel af studerende, der identificerer sig som etnisk forskelligartede: 59%
  • Procentdel af studerende, der først er i deres familie, der går på college: 35%
  • Procentdel af studerende med behov, der modtager økonomisk støtte eller hjælp: 97%

St. Benedictes orden

Karismerne for Fællesskab og balance demonstreres og fremmes i benediktinsk spiritualitet:

St. Benedict kaldte sine munke ind i et samfund - et fælles liv med bøn, arbejde og studier. Benedict var overbevist om, at alt hvad vi har brug for for at lære om at elske Gud, elske hinanden og elske os selv - sker i sammenhæng med samfundet. Selvom benediktinsk samfund er modgift mod individualisme, har han altid en ærbødighed for entydighed. Ved design står vi skulder ved skulder med mennesker, der faktisk kan være meget forskellige fra os selv - dette betragtes som et aktiv - ikke en hindring.

At afbalancere sindets liv med ånden og legemets liv er bestemt benedictin. Reglen for St. Benedict udskiller tydeligt tid til bøn, arbejde og undersøgelse for alle medlemmer af samfundet. Denne benediktinske balance afspejles i vores centrale temaer tro, fornuft og service. Hos Saint Martin's stræber vi efter at pleje og udvikle hele personen gennem fremragende og integrerede akademiske, spirituelle, atletiske og andre samkursulære programmer.

Vores mål er at kandidatstuderende, der har en livslang lidenskab for læring, er dedikeret til at udvikle deres åndelige selv og har en håndgribelig forpligtelse til service, der søger at etablere en fredelig og socialt retfærdig orden i vores verden.

133255_133145_2017_OldMain.jpg

Akkreditering

Saint Martin's University er en omfattende institution, der tilbyder programmer på grunduddannelse og kandidatniveau. Saint Martin's blev oprettet i 1895 og er det uddannelsesapostolat i Saint Martins Abbey, et benediktinerkloster fra den romersk-katolske kirke, hvis medlemmer beder, arbejder og bor sammen på universitetets campus.

Saint Martin's University er regionalt akkrediteret af Northwest Commission on Colleges and Universities. Akkreditering af en institution for videregående uddannelse af Northwest Commission on Colleges and Universities indikerer, at den opfylder eller overskrider kriterierne for vurdering af institutionel kvalitet evalueret gennem en peer review-proces. Et akkrediteret universitet eller universitet er et, der har de nødvendige ressourcer til rådighed for at nå sine erklærede formål gennem passende uddannelsesprogrammer, gør det væsentligt og giver rimelig bevis for, at det vil fortsætte med det i en overskuelig fremtid. Institutionel integritet behandles også gennem akkreditering.

Akkreditering fra Northwest Commission for Colleges and Universities er ikke delvis, men gælder for institutionen som helhed. Som sådan er det ikke en garanti for hvert tilbudt kursus eller program eller individuelle kandidaters kompetence. Det giver snarere rimelig sikkerhed for kvaliteten af muligheder, der er tilgængelige for studerende, der deltager i institutionen.

Vores programmer inden for civilingeniør og maskinteknik er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission for ABET; vores uddannelsesprogrammer er akkrediteret af Washington State Board of Education og Council for the Accreditation of Educator Accreditation (CAEP); vores sociale arbejdsprogrammer er akkrediteret af Rådet for socialt arbejde (CSWE); vores Handelshøjskole er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Handelshøjskoler og -programmer (ACBSP); sygeplejeprogrammet er medlem af American Association of Colleges of Nursing (AACN); RN til BSN-programmet er godkendt af Washington State Nursing Care Quality Assurance Commission; baccalaureate-uddannelsen i sygepleje på Saint Martin's University er akkrediteret af Kommissionen for collegiate sygeplejerskeuddannelse.

Universitetet er medlem af American Association of Colleges 'Association of Higher Education, Council for Independent Colleges, Council for Advancement and Support of Education, Independent Colleges of Washington, National Catholic Education Association, Northwest Association of Private Colleges and Universities, Washington Venner af videregående uddannelser, colleges til muligheder for tjenestemedlemmer og American Association of Benedictine Colleges and Universities.

Saint Martin's University-studieprogrammer er godkendt af Washington State Higher Education Coordination Board's State Approving Agency (HECB / SAA) til tilmelding af personer, der er berettigede til at modtage uddannelsesmæssige fordele under afsnit 38 og afsnit 10. Denne skole er i henhold til føderal lov bemyndiget til at tilmelde ikke-immigrant fremmede studerende.

Saint Martin's University forbeholdt sig retten til at foretage ændringer, som det anser for nødvendige i procedurer, politikker, kalendere, læseplaner, samlede akademiske programmer eller majors og omkostninger.

133256_133142_2010_SpanglerHall_Residence.jpg

initiativer

For at imødekomme Saint Martins samfunds fortsatte behov arbejder Kontoret for Institutionel Fremskridt hårdt for at bringe disse drømme til live. Gennem koordineret indsats og samarbejde designes kampagner omkring de initiativer, der er fremsat af vores bestyrelse for at give Saint Martins samfund de ressourcer, der er nødvendige for at fortsætte med at imødekomme vores studerendes forventninger.

Videnskabsinitiativ

For at imødekomme de stigende behov hos studerende, der søger STEM-grader, tilslutter Saint Martin's University sig en national bevægelse for at øge Amerikas videnskab og matematikeksamener med vores Science Initiative-kampagne. Washington State har en af de højeste koncentrationer af STEM-job i landet, men vi er en af de laveste stater til produktion af disse kandidater. Saint Martins nye videnskabsbygning vil være strategisk placeret ved siden af Cebula Hall og Panowicz Foundry, hvilket skaber en STEM trekant på campus.

Ingeniørinitiativ

Ingeniørinitiativet var en vellykket kampagne for at forbedre faciliteterne for School of Engineering. Afsluttet i henholdsvis 2012 og 2016, Cebula Hall og Panowicz Industrial Lab hus Saint Martins ingeniørlaboratorier og har unikke samarbejdsmiljøer for studerende for at maksimere deres uddannelsesmæssige oplevelse.

125-års jubilæumsinitiativ

Til fejring af Saint Martins Universitets 125-års jubilæum er vi stolte af at annoncere et omfattende indsamlingsinitiativ, der hjælper med at finansiere og støtte de næste 125 år på Saint Martin's. Fra sidst på 2019 fejrer Saint Martin's University med adskillige begivenheder, der vil engagere alumner, tilhængere, nuværende studerende, personale og fakultet for at lette støtte til den omfattende kampagne.

Ledelse

Vi, fakultetet, personalet, trustees og administration ved Saint Martin's University løfter om at give vores studerende intet mindre end den allerbedste uddannelse, en, der er helhedsorienteret og samarbejdende og integrerende i tilgangen.

Saint Martin's University er et inkluderende samfund af studerende og tænkere, der er forankret i tradition og inspireret til fremskridt. Oplyst af den katolske intellektuelle tradition forsøger Saint Martin's University at forene akademisk strenghed og dygtighed med moralsk tanke og socialt ansvar: videregående uddannelse, der søger at tjene og fremme det fælles gode. Med udgangspunkt i vores benediktinske værdier omfavner Saint Martins idealet om balance: at uddannelse involverer at udvikle hele personen - sindet og kroppen, hjertet og sjælen.

Som katolsk og benediktiner har Saint Martin's en mulighed og en forpligtelse til at uddanne den næste generation af ledere til at være opmærksomme borgere i verden, som kan udvise visdom og medfølelse i tanke og gennem handling.

Her hos Saint Martins studerende lærer de at gøre en positiv forskel i deres liv og i andres liv. I deres studier og aktiviteter uden for klasseværelset har de beføjelse til at forfølge en levetid med læring og gennemførelse.

Vi, fakultetet, personalet, trustees og administration i Saint Martins løfte om at give vores studerende intet mindre end den allerbedste uddannelse.

133254_133144_2017_WalkfromResHalls1.jpg

Mission

Saint Martin's University er en katolsk benediktinsk institution for videregående uddannelser, der giver studerende mulighed for at forfølge en levetid med læring og gennemførelse inden for alle områder af menneskelig bestræbelse. Saint Martins studerende lærer at gøre en positiv forskel i deres liv og i andres liv gennem samspillet mellem tro, fornuft og service. Universitetet hædrer både individets hellighed og samfundets betydning i den igangværende rejse.

Sammenhæng

Saint Martin's University blev oprettet i 1895, er den uddannelsesmæssige mission for Saint Martins Abbey, et katolsk benediktinerkloster, hvis medlemmer beder, arbejder og bor sammen på universitetscampus. Den fysiske skønhed på Saint Martins 300 hektar store campus afspejler den rige intellektuelle og åndelige karakter af dens tilstedeværelse i det nordvestlige stillehav.

Væsentlige træk i universitetslivet animeres af dets benediktinske identitet og dets deltagelse i de århundreder gamle traditioner med katolsk intellektuel tanke og søgen efter sandheden.

Således ærer universitetet studerende og vejleder dem mod at opnå akademisk ekspertise. Overlegen undervisning er den forventede norm. Underskrevet i den lange tradition for liberal kunst, universitetsplanen dyrker kreativitet og evnen til at kommunikere og forfølge ideer; kritisk tænkning og uafhængig undersøgelse; faglig dygtighed; dannelse af sunde etiske vurderinger; og service til menneskeheden.

Afspejler den benediktinske dygtighed ved gæstfrihed, hilser universitetet velkommen og søger faktisk studerende ikke kun fra det nordvestlige stillehav, men også fra andre dele af nationen og verden på dets hoved- og udvidelsescampus. Saint Martins skatte personer i alle aldre, religioner og nationaliteter, da det tilskynder til kendskab til forskellige synspunkter og en påskønnelse af alle kulturer.

133257_133143_2014_EngineeringCebulaHall_OGradyLibrary.jpg

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Spørgsmål