Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Introduktion

Hvor er du sager

Saint Mary's University of Minnesota er et privat nonprofit universitet. Vores elevernes succes er kernen i vores bekymring.

Studerende vælger Saint Marys for enhver række grunde, blandt dem: vores indbydende samfund; vores forpligtelse til at gå sammen med hver elev, hvert trin i vejen; vores tilsigtede fokus på praktiske, praktiske læringserfaringer; og vores dedikation til at hjælpe eleverne danner forbindelser, der vil lede dem i deres post-graduate lives.

Vores bachelor-, bolig-, liberal arts college tilbyder 59 majors på vores 450-acre Winona Campus. Praktisk kandidat, bachelor færdiggørelse og certifikat programmer tilbydes på vores Twin Cities og Winona campus, Rochester eller andre regionale steder, og online. Vi er mission-drevne, forpligtet til at opgive elitisme, omfavne respekt og være dedikeret til enhver person. Vi er universitetet for studerende, der er klar til at vokse, og hvem ved det med de rigtige muligheder, de kan bygge fremtiden, de ønsker.

Det er hvem der kender dig

I hjertet af Saint Mary er de mennesker, der lærer dig at kende. Fakultet, personale og dine medstuderende - alle bliver allierede på din uddannelsesmæssige rejse. Her, i en intens give-and-take-indstilling, opdager vi hver eneste gang, hvor meget vi kan vokse. I hvert af vores klasserum finder du en forholdsdrevet, person-centreret uddannelse. Fordi vi tror, at alle fortjener chancen for at få indflydelse. For at nå ud over forventningerne. At være kendt.

Saint Marys tilbyder en transformational uddannelse. Uanset om vores studerende er i Winona eller Minneapolis eller et hvilket som helst sted i verden, er oplevelsen den samme gennem intensiv undersøgelse, vi hjælper eleverne med at opdage sandheden i verden omkring os og karakteren i os. Få mere at vide om den støtte, vi kan tilbyde til bachelor- og kandidatstuderende gennem vores kontorer.

Studerende ret til at vide

I overensstemmelse med føderal lovgivning har nuværende og potentielle studerende og deres forældre ret til at vide visse oplysninger om Saint Marys Universitet i Minnesota, herunder en række akademiske oplysninger, finansiel bistand oplysninger, institutionelle oplysninger og oplysninger om graduering satser, campus sikkerhed og egenkapital i atletik.

Et dynamisk og transformativt lærende fællesskab

Mission

Beriget af den lasalliske katolske arv opvågner Saint Marys Universitet i Minnesota, plejer og giver eleverne etisk liv og service.

En top-tier vision

Stjålet i sin Lasallian-katolske identitet er Saint Marys et nationalt rangeret transformations- og innovations universitet med et globalt fodspor. Saint Marys kandidater får den avancerede viden, færdigheder og kritiske tænkning evner, der er nødvendige for at være livslange elever, vellykkede arbejdere, gode naboer og etiske borgere, der sikrer, at Saint Mary står som et velkendt topniveau nationalt universitet, som forbereder morgendagens ledere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

Spørgsmål