Keystone logo
Sami Education Institute

Sami Education Institute

Sami Education Institute

Introduktion

Det samiske uddannelsesinstitut (SAKK) er et erhvervsskole med en central rolle i udviklingen af befolkningens behov og den arktiske region.

Det er det eneste oprindelige folks institut for post-sekundær handelsskoleuddannelse i Finland, der ligger over polarcirklen, med tre campusser i det samiske hjemland. Institutionen organiserer tværfaglige kontaktbaserede og virtuelle undervisningsundervisningskurser, workshops og uddannelser for unge voksne og modne studerende. Kerneplanen understøtter samernes levebrød med vægt på udvikling af de samiske sprog og samiske kulturer for at fremme naturbaserede erhverv og beskæftigelse.

Det samiske uddannelsesinstitut tilskynder partnerskaber med nationale og internationale netværk til at bevare og udvikle uddannelse af oprindelige kulturer og levebrød i det cirkumpolære nord. Potentielle udenlandske kolleger opfordres til at kontakte os for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe med at fremme studieture og forskningsprojekter. Vores administrationsmedarbejdere er tilgængelige for at guide dig i logistik og andre fakturerbare tjenester, som instituttet kan tilbyde.

Placeringer

Placeringer
  • Menesjärventie, 99870 Inari, Finland, , Inari

Spørgsmål