Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Introduktion

Velkommen til San Francisco State University

Set i et af verdens smukkeste og mest forskelligartede byer, den SF stat campus har en levende blanding af mennesker, kulturer og sprog i et roligt hjørne af San Francisco kun 1,6 km fra Stillehavet. Offentlig transport bekvemt placeret ved siden af ​​campus tilbyder nem adgang til spændingen i downtown kun 20 minutter væk. San Francisco Bay Area giver eleverne rigelige muligheder for at forbedre deres uddannelser. Feltarbejde, lokale projekter og praktikophold gøre læring levende og samtidig give dig en fordel på jobmarkedet efter endt uddannelse.

campusser

Det vigtigste campus dækker 58 hektar ved Lake Merced Park, Downtown Campus ligger i hjertet af den finansielle og tech centrum af byen, Romberg Tiburon Center for Environmental Studies ligger på San Francisco Bay, og der er en Sierra Nevada Field Campus i Sierra foden.

trolley

Top 10 Majors for internationale studerende

 1. business administration
 2. engineering
 3. datalogi
 4. internationale relationer
 5. biologi
 6. Uddannelse / TESOL
 7. Broadcasting & Electronic Communication Arts (BECA)
 8. Biograf
 9. psykologi
 10. Kommunikationsstudier

Akademisk kalender

 • Fall semester er medio august til december (16 uger)
 • Spring semester er medio januar til maj (16 uger)
 • Summer Sessions køre juni til august (5-10 uger)

Tilmelding

 • Studerende: 26,815
 • Kandidatstuderende: 3.441

Internationale studerende: 1.695 Samlet Studerende: 30,256

Akkreditering

Grundlagt i 1899, SF stat er en del af California State University (CSU) system. SF stat er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen for Senior Læreanstalter og universiteter i den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (WASC). Akademiske afdelinger og programmer er også individuelt akkrediteret.

Ranking og udmærkelser

SFSU

I et område kendt for innovation, kreativitet og progressiv tænkning, SF stat er den intellektuelle hjertet og sjælen i den omgivende by. En leder i samfundstjeneste læring og international uddannelse, SF stat er også en stor borgerlig kraft, samarbejde med regeringen, erhvervslivet og uddannelsesmæssige partnere til at fremme universitetet og regionen. Vores mange hædersbevisninger og udmærkelser kan nævnes:

 • Etableret den første internationale relationer afdeling på et amerikansk universitet (sende flere studerende til udlandet end nogen Kandidatuddannelsen-tildeling institution i landet);
 • College of Business er anerkendt som en af ​​kun 15% af business schools verden over, der opfylder strenge AACSB International akkrediteringsstandarder;
 • Opkaldt en af landets bedste filmskoler fra The Hollywood Reporter. Mellem 1999 og 2016 blev mere end et dusin alumner nomineret til en Oscar;
 • 10 alumner og fakultet hædret med Pulitzerprisen;
 • SF State alums grundlagt succesfulde virksomheder fra Bebe til E-lån og har holdt top lederstillinger på Starbucks, Symantec, AT & T, Disney og meget mere.

Boliger

SF State tilbyder flere on-campus boliger muligheder: kollegier, lejligheder med en, to eller tre soveværelser og familielejligheder. Tema og læringsmiljøer er tilgængelige for beboere, der ønsker at leve med andre studerende med lignende majors og personlige interesser. Huset ansøgningsprocessen er adskilt fra universitetet ansøgningen. Når du har indsendt din ansøgning, du bør gælde for boliger, så snart du modtager dit SF State ID-nummer. Du behøver ikke at have modtaget formel adgang til at ansøge om boliger.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
 • 1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Spørgsmål