Keystone logo
Sapienza University of Rome

Sapienza University of Rome

Sapienza University of Rome

Introduktion

At vælge et universitet er ikke let.

Du vil have et sted, der kan gøre dine drømme til virkelighed, uddanne dig og give dig de livsfærdigheder og ressourcer, der vil give dig en fordel i verden. Sapienza University of Rome er netop det sted. Med over 700 års historie har vi plejet studerende i århundreder. Sapienza, som blev grundlagt i 1303 som Studium Urbis , er universitetet med den største studenterpopulation i Europa: over 112.000 studerende. Sapienza smelter sammen århundreders viden og tradition med banebrydende forskning og innovation og giver et unikt miljø, hvor studerende opfordres til at udveksle ideer og filosofier.
Og det hele finder sted i en af de mest betagende byer i verden: Rom.

Vi er et stort, offentligt og omfattende italiensk universitet, der specialiserer os i næsten alle vidensfelter på alle akademiske niveauer (bachelor, kandidat, ph.d., grundår og mange flere).

Som et offentligt universitet kommer det meste af vores finansiering fra den italienske regering, som gør det muligt for os at holde vores studieafgifter meget lave, samtidig med at vi opretholder akademisk frihed , fremragende akademiske og forskningsstandarder og imponerende internationale placeringer i en bred vifte af discipliner, såsom klassikere & Ancient History, Archaeology, Physics and Astronomy samt Environmental Studies, Nanotechnology, Cellular and Gene Therapy, Design and Aerospace Engineering og mange andre fag.

I løbet af året organiserer Sapienza også et utal af kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter for at tilskynde studerende til at føre et godt afrundet socialt liv. Disse inkluderer: "MuSa" orkestre, kor og jazzensembler; Sapienza Theatron - Ancient Theatre Group, RadioSapienza webradiostation og en meget bred vifte af sportsfaciliteter.

I løbet af de sidste par måneder har Sapienza også gjort en enorm indsats for at imødekomme de mange udfordringer, som COVID-19-pandemien udgør, forbedret sin onlineindlæring og studerendes tjenester og infrastrukturer, samtidig med at de træffer alle de nødvendige foranstaltninger til at sikre -personundervisning for et voksende antal studerende.

Statistik

Med over 700 års historie har vi opfostret studerende i århundreder. Sapienza, som blev grundlagt i 1303 som Studium Urbis , er universitetet med den største studerende i Europa: over 115.000 studerende. Ved at fusionere århundreders viden og tradition med banebrydende forskning og innovation giver Sapienza et unikt miljø, hvor eleverne opmuntres til at udveksle ideer og filosofier.

  Ranglister

  Sapienza er blandt de bedste italienske og internationale universiteter i henhold til de mest autoritative internationale universitetsranglister som QS, Times Higher EducationARWU, CWUR, US NEWS og mange andre.

  Ifølge QS's rangliste efter emne er Sapienza også det eneste italienske universitet, der kan prale af at ligge på førstepladsen i verden for klassisk og oldtidshistorie, som nr. 10 på verdensplan for arkæologi, og 21 fag i alt i top 100, herunder fysik (nr. 41 på verdensplan), som Sapienza professor og tidligere elev Giorgio Parisi for nylig fik tildelt Nobelprisen.

  For at få mere at vide, se venligst: https://www.uniroma1.it/en/notizia/sapienza-international-rankings

  Placeringer

  • Rome

   Università degli Studi di Roma "La Sapienza" Piazzale Aldo Moro 5,

  Spørgsmål