Keystone logo
Sweet Briar College

Sweet Briar College

Sweet Briar College

Introduktion

Sweet Briar College ( SBC ) forbereder kvinder (og på kandidatniveau mænd) til at være produktive, ansvarlige medlemmer af et verdenssamfund. Det fokuserer på personlig og professionel præstation gennem et tilpasset uddannelsesprogram, der kombinerer liberal arts, forberedelse til karriere og individuel udvikling. Fakultetet og personalet guider de studerende til at blive aktive elever, fornuftigt, tale og skrive overbevisende og føre med integritet. De skaber et uddannelsesmiljø, der er både intenst og støttende, og hvor læring finder sted på mange forskellige steder, herunder klasselokalet, samfundet og verden.

Vi har lavet historie siden vores tidligste dage. Vores alumner har været politiske ledere, læger og dyrlæger, forskere, innovatorer og forstyrrende. De er samfundsledere og beslutningstagere. De er generøse og beslutsomme. Vores grundlæggende læseplan for kvinders lederskab er innovativ og energisk. Når vores studerende opgraderer, er de overbevisende kommunikatorer, der ved, hvordan man tænker på deres fødder og samler mennesker. Uanset hvad de studerer, eller hvor de går herfra, er Sweet Briar-kvinder parat til at lede.

Sweet Briar College er dedikeret til at opretholde et inkluderende, plejende miljø, der respekterer individuelt valg og forskel.

Sweet Briar College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele Bachelor of Arts, Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Science og Master of Arts in Teaching.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Chapel Road,134, 24595, Sweet Briar

Spørgsmål