Keystone logo
School of Business and Trade

School of Business and Trade

School of Business and Trade

Introduktion

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Om skolen

School of Business and Trade tilbyder en selvstudium, kvalitet, online, undervisningsfri uddannelse. Programmer er fleksible og kan startes når som helst. I stedet for den traditionelle måde at studere i flere år, skal du studere i dit eget tempo og spare tid og penge.

Gratis online programmer, læringsressourcer og online vurderinger er det, der gør vores programmer så unikke og interessante.

School of Business and Trade blev dannet i 2011 for at fremme uddannelse uden grænser og uanset baggrund. Artikel 26 i Verdenserklæringen om Menneskerettigheder siger: 'Enhver har ret til uddannelse, og den skal være lige tilgængelig.' SoBaT tilbyder i øjeblikket flere kvalifikationer, der passer til alle interesserede i videregående uddannelse.

I dag er akkrediteret og kvalitetsuddannelse meget dyre. Universiteter opkræver tusinder af dollars. Grundlæggende er videreuddannelse meget dyr for de fleste mennesker, og de kan derfor ikke overveje højere studier. SoBaT tilbyder en stråle af håb for kæmpende studerende, der ikke kan bruge tusinder af dollars for at få den kvalifikation, de ønsker.

Vision

School of Business and Trade vision statement er: 'Kvalitet og undervisningsfri uddannelse for alle.'

Placeringer

Placeringer
  • SoBaT Haus, Pilatusstrasse Luzern, Switzerland, 6003, Lucerne

Spørgsmål