Keystone logo
School of Business, Renmin University of China GBBA

School of Business, Renmin University of China GBBA

School of Business, Renmin University of China GBBA

Introduktion

Velkommen til Business School, Renmin University of China (RMBS)! Som en af Kinas førende handelshøjskoler kan RMBS prale af den længste historie inden for ledelsesuddannelse i Kina, der går tilbage til 1950. Vores skoles styrker er baseret på den rige ophobning af intellektuelle aktiver fra vores overordnede universitet inden for humaniora og samfundsvidenskab, en stående tradition for tæt integration mellem teori og praksis, tæt samarbejde med virksomheder og regeringer og en stor alumni-base. Skolen er en leder med et globalt perspektiv og en indsigtsfuld forståelse af kinesisk ledelse.

Skolen er på vej til at blive ”en handelsskole i verdensklasse som ekspert i kinesisk ledelse”. Vi dyrker fremtidige ledere med globale perspektiver og en stærk følelse af virksomheders sociale ansvar og forretningsetik. For at nå dette mål har vi udviklet meget innovative uddannelsesprogrammer, der lægger vægt på casebaseret undervisning, erfaringsbaseret læring, reflekterende læring og handlingslæring. “Kina-rod, global rækkevidde” indkapsler vores kinesiske historie og globale fremtid. Vores forskning indeholder indfødte ledelsespraksis i Kina og overholdelse af de strenge internationale standarder.

I de senere år har vores skole hurtigt hævet sit internationaliseringsniveau i sin forskning, uddannelsesprogrammer, fakultetets og studerendes sammensætning og skoleforvaltning. Det er blandt de første partier af kinesiske handelshøjskoler, der er akkrediteret af EQUIS og AACSB og er medlem af Global Network for Advanced Management (initieret af Yale School of Management). Baseret på partnerskaber med mere end 80 førende handelshøjskoler over hele verden, tilbyder vi rigelige semestreudvekslingsmuligheder i udlandet, dobbeltuddannelsesmuligheder og adgang til programmer og kurser, der tilbydes af førende handelshøjskoler over hele kloden.

Vores kerneværdier er en innovation i forfølgelsen af ekspertise. Gennem skabelse og formidling af viden bidrager vi til verden, samtidig med at vi opnår selvrealisering. Vi byder altid velkommen til nyt fakultet og personale med ideer og lidenskab, og studerende med en drøm om at udmærke sig i erhvervslivet til at slutte sig til os i spidsen for lederuddannelse.

Dekan og professor
Handelsskole,
Renmin University of China

142973_1.jpg

Fakta og tal

Skolens historie går tilbage til 1950. Kendt som en pioner inden for ledelsesuddannelse i Kina var det blandt de første partier af akademiske institutter, der tilbød Kinas eget MBA-program, EMBA-program, MPAcc-program og Ph.D. programmer i industriel økonomi, generel ledelse og regnskab. Det var også den første, der leverede et kinesisk-udenlandsk fælles EMBA-program.

Med tæt på 4.000 studerende er RMBS den største og mest internationaliserede blandt alle 32 skoler ved Renmin University of China (samlet studenterpopulation: 25.000+; rangeret nr. 1 inden for samfundsvidenskab og humaniora i Kina af Undervisningsministeriet) .

Skolen har 7 akademiske afdelinger, herunder General Management Department, Organization and Human Resources Department, Marketing Department, Management Science and Engineering Department, Trade Economics Department, Accounting Department og Finance Department. Blandt de 138 fuldtidsansatte medlemmer har 30% oversøisk ph.d. grader tildelt af Princeton University, Carnegie Mellon University og Rutgers University blandt andre. I 2012 blev Renmin Universitets forretningsadministrationsdisciplin (under Business School) rangeret som den første i den nationale vurdering af førsteklasses discipliner af Undervisningsministeriet. I 2017 blev det anerkendt som en af de øverste niveauer (højeste niveau: A +) i Kina.

Vores skole har opnået både EQUIS (i 2010) og AACSB (i 2013) akkrediteringer og rangeret blandt de top 50 af Financial Times i MBA-, EMBA- og EE-programmer for nylig. Skolen er et af de grundlæggende medlemmer af Global Network for Advanced Management (GNAM) initieret af Yale School of Management i 2012.

142974_2.jpg

Mission, vision og værdier

Mission

At bidrage med kinesisk ledelsesvisdom og globale ledelsestalenter til verden.

Vision

At være en verdensklasse handelsskole som ekspert i kinesisk ledelse.

Værdier

Innovation i forfølgelsen af ekspertise.

Socialt ansvar

I tråd med det strategiske mål om "at blive den mest respekterede handelshøjskole" dannede skolen Den Etiske og Sociale Ansvarsudvalg den 1. april 2013, som havde til formål at øge medarbejdernes og de studerendes bevidsthed om etik, socialt ansvar og bæredygtighed med bistand fra Students Affairs Office, General Office, Student Volunteers Association og Labour Union.

142975_3.jpg

Placeringer

  • Beijing

    Mingde Business Building, No.59, Zhongguancun Street, Haidian District, 100872, Beijing

    Spørgsmål