Keystone logo
Scientific College of Design

Scientific College of Design

Scientific College of Design

Introduktion

Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitution for videregående uddannelse beliggende i Muscat, Sultanatet Oman. Kollegiet blev oprettet ved en ministeriel bekendtgørelse og reguleret af ministeriet for videregående uddannelser og iværksatte officielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Kollegiet styres af en bestyrelse, ledet af generaldirektoratet for private universiteter og colleges.

Scientific College of Design er baseret på den faste tro på og stærke fortaler for kunstens rolle som en integreret del af vores sociale bevidsthed, som et middel til progressiv forandring og som en stærk katalysator til at forme tankerne og handlingerne i vores nationale og globale samfund.

Kollegiets grundlæggere opretholder filosofien om, at design både er en kunst og en videnskab, hvorved at skabe kunst er at engagere sig i design, og at meningsfuldt design er baseret på et videnskabeligt fundament. Som sådan er kollegiet rodfæstet i den vedvarende værdi af en holistisk uddannelse, der støtter en liberal kunst og videnskabsmodel for videregående uddannelse og afbalancerer formel designstudie med en bred eksponering for humaniora, litteratur og samfundsvidenskab. Scientific College of Design er baseret på princippet om akademisk ekspertise og banebrydende kreativitet inden for kunst og design benchmarket mod de dobbelte kriterier for international valuta og lokal relevans.

Placeringer

  • Muscat

    Muscat, Oman

    Spørgsmål