Keystone logo
South Carolina State University School of Business

South Carolina State University School of Business

South Carolina State University School of Business

Introduktion

South Carolina State University, En 1890 Land Grant senior omfattende institution omkring 3.500 studerende, der er forpligtet til at levere økonomisk overkommelige og tilgængelige kvalitet bachelor-og kandidatniveau uddannelser. Gennem undervisning, forskning, teknologi og tjenester, SC stat bidrager til den økonomiske udvikling, øger livskvaliteten for borgerne, og forbereder højt kvalificerede, kompetente og socialt bevidste kandidater til at møde livets udfordringer og krav og giver dem mulighed for at arbejde og leve produktivt i et dynamisk, globalt samfund.

Den School of Business blev oprettet i 1983 med uddannelser inden for regnskab, agroindustrien, økonomi, ledelse og markedsføring. I 2005 blev MBA-program tilsat med koncentrationer i Entreprenørskab og agroindustrien.

Vision

Visionen for Business Program på South Carolina State University er at blive anerkendt som den "bedste værdi i den sydøstlige del" gennem vores kvalitetsprogrammer og service til vores studerende og andre forskellige interessenter.

Mission Statement

Missionen for Business Program på South Carolina State University er at levere kvalitet lederuddannelse og lederudvikling for at skabe konkurrencedygtige og innovative kandidater til et globalt og mangfoldigt miljø.

KERNEVÆRDIER

Missionen for Business Program skal opnås gennem kvalitet undervisning, forskning instruktions udvikling og servicevirksomhed. Vores overordnede succes med at udføre vores mission vil blive målt ved forbedring af vores ry blandt vores studerende, undervisere, kammerater og andre interessenter. Med henblik herpå vi bekræfter vores værdier om ledelse, kundetilfredshed, teamwork, dialog med lokalsamfundet, integritet og ydeevne. Derfor:

 • Vi sætter pris på at lære og stræber efter at fremme den faglige og lederudvikling af alle studerende til at omfatte teknologiske globale, etiske og iværksætterevner.
 • Vi støtter og lydhøre over for holistiske behov hos alle elever.
 • Vi værdsætter samarbejder og partnerskaber med vores forskellige interessenter til at arbejde hen imod positive resultater, der påvirker vores program og fællesskabet.
 • Vi stræber efter løbende forbedringer i ydelse og vurdering af vores resultater og samtidig sikre, at vores integritet og kvalitet aldrig er kompromitteret.

Vejledende principper

Vi fortsætter med at fokusere på kritiske succesfaktorer, at Business Program har identificeret for løbende forbedringer fortsætte. Således er de værdier af Business Program er baseret på udvikling og vedligeholdelse af høj kvalitet studerende, kvalitetsforvaltningsprogrammer, kvalitet fakultet og samfundstjeneste. Vi er styret af følgende principper:

 • Etablering af et støttende miljø til at udvikle kvalitet studerende - Tilvejebringelse kvalitetsstyring uddannelser - Fastholdelse af en kvalitet fakultet gennem undervisning, forskning, faglig udvikling, og service.
 • Fastholdelse af et stærkt forhold til samfundet gennem opsøgende og service.

Placeringer

Placeringer
 • Orangeburg

  300 College Street NE, 29117, Orangeburg

  Spørgsmål