Keystone logo
Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Introduktion

College of Science and Engineering er det hurtigst voksende college eller skole ved Seattle University. Mere end 100 fuldtids- og deltidsfakultetsmedlemmer tilbyder en relevant, praktisk tilgang til STEM-uddannelse til mere end 1.250 bachelorstuderende og kandidatstuderende. Gennem forskning og faglig udvikling holder vores professorer sig ajour med de seneste fremskridt og forbedrer løbende uddannelser, der harmonisk blander teori og praksis. Problemløsning, kritisk tænkning, teamwork og muligheder for tværfagligt samarbejde karakteriserer en holistisk tilgang til den uddannelse, der gives til studerende på bachelor- og kandidatniveau.

Karakteristiske elementer i vores uddannelsesproces inkluderer: et stort antal laboratorieoplevelser for videnskab og ingeniørfag; et blomstrende bachelorforskningsprogram ekskursioner til en lang række naturlige og menneskeskabte vidundere; og årelange, industristøttede seniorprojekter for alle vores ingeniør- og datalogstuderende gennem Project Center.

Kollegiet giver mange muligheder for serviceindlæring. Her er blot to eksempler. Gennem Seattle University Math Corps og STEM Club deltager vores studerende med højtbehandlede unge på Bailey Gatzert Elementary School. I løbet af det sidste årti har snesevis af studerende, fakultet og personale i Seattle University deltaget i humanitære ingeniørprojekter i Thailand, Nicaragua, Haiti, Zambia og Kenya.

Vores placering i den dynamiske by Seattle giver studerende mange muligheder for at sikre meningsfulde praktikophold eller frivillige muligheder relateret til deres karrieremål.

Placeringer

Placeringer
  • 12th Avenue,901, 98122, Seattle

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål