
Bachelor in
Bacheloruddannelsen i Ingeniør, Agri-food Engineering Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Introduktion
Som ingeniør i agri-food får du en holistisk forståelse af fødevaresystemer. I dit studie kan du følge produktionen af fødevarer fra "mark til bord". Du vil forstå fødevareforarbejdning fra mange perspektiver og for forskellige råvarer, såsom grøntsager, korn, drikkevarer samt mejeri- og kødprodukter. Du får et godt grundlag for at arbejde i forskellige stillinger inden for landbrugsfødevarer, som inden for produktion, kvalitetskontrol, forskning og udvikling, i lederstillinger, i salg og marketing eller endda som stifter af en virksomhed.
Det tværfaglige og internationale SeAMK tilbyder også de studerende i agro-fødevareteknik mulighed for at udvide deres færdigheder til den internationale agro-fødevareindustri.
Agri-food ingeniørstudier
- Uddannelse: Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
- Studielængde: 240 ECTS-point, 4 år
SeAMK er det bedste universitet for anvendt videnskab i Finland
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK) er for anden gang i træk det bedste universitet for anvendt videnskab i Finland i 2021-resultaterne af den landsdækkende gradueringsfeedback-undersøgelse (AVOP). Ifølge kandidaterne fra en bachelorgrad er SeAMK det bedste sted at studere. Derudover har SeAMK den bedste studietilfredshed, de bedste studiestøtteydelser, de bedste læringsmiljøer samt den bedste feedback- og vurderingspraksis og arbejdslivsforbindelser. I denne landsdækkende undersøgelse evaluerer og giver de studerende feedback på gennemførte studier.
Byen Seinäjoki – Entreprenøriel, aktiv og økonomisk overkommelig by for studerende
SeAMK Campus er beliggende i Frami-området i byen Seinäjoki. Der kan studerende fra alle SeAMKs fakulteter interagere og nyde en af de mest moderne og smukke campusser i Finland. Studenterboliger og bymidten ligger i bekvem gåafstand fra campus. Frami-området er også hjemsted for flere højteknologiske virksomheder, som hjælper dig med at blive fortrolig med dine fremtidige arbejdsgivere.
Den hurtigt voksende by Seinäjoki er hjertet af Syd-Ostrobothnia-regionen i den vestlige del af Finland og er let tilgængelig via offentlig transport via større ruter. Selvom hovedstaden i Helsinki er mindre end tre timer væk med tog, kan det være meget mere bekvemt og overkommeligt at vælge at bo og bo komfortabelt i Seinäjoki.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Undersøgelsernes opbygning
Uddannelsen til ingeniør i landbrugsfødevareteknik (240 ECTS) består af grund- og erhvervsuddannelser, praktikophold til fremme af faglige færdigheder (30 ECTS), studier efter frit valg og en afsluttende afhandling (15 ECTS). Omfanget af de årlige studier er 60 ECTS. Den anbefalede tid til at gennemføre uddannelsen er fire år.
Undersøgelserne er opdelt i følgende temaer:
- grundlæggende og naturvidenskabelig viden om ingeniørvidenskab, herunder kemiske og mikrobiologiske laboratoriekompetencer
- Knowhow inden for landbrugsfødevareprocesser: landbrugsproduktion, fødevareteknologi, fødevareforarbejdning og -emballering
- Bæredygtig forvaltning i landbrugsfødevareindustrien
- Moduler vedrørende fødevareforarbejdning, hygiejnisk design, automatisering og digitalisering samt udvikling af fødevareprocesser, hvoraf der kan vælges to moduler
- Den praktiske læring er en central og vigtig del af studierne. Dette gennemføres gennem praktisk uddannelse, projekter og et afsluttende speciale.
Desuden tilbyder Seinäjoki University of Applied Sciences studier med frit valg, f.eks. Der kan vælges alternative studier i egen uddannelse og kurser, der udbydes i andre uddannelser og på CampusOnline.