Keystone logo
South East Technological University

South East Technological University

South East Technological University

Introduktion

Velkommen til SETU, et moderne europæisk universitet beliggende i hjertet af en af ​​verdens mest dynamiske, robuste og fleksible økonomier. Irland er opstået som et globalt kraftcenter, der konstant tilpasser sig for at imødekomme fremtidige krav. Hos SETU legemliggør vi denne progressive tankegang. Din rejse mod en lovende fremtid starter lige her i et af de mest imødekommende lande.

Vores universitet er udstyret med state-of-the-art forskningsfaciliteter og har direkte forbindelser til førende virksomheder verden over. Vi er forpligtet til at give dig mulighed for at nå dine mål og omdanne dine forventninger til virkelighed. Vores campusser er levende og overskuelige og tilbyder et venligt miljø beriget med multikulturelle oplevelser. Her får hver elev den støtte, der er nødvendig for at udmærke sig fagligt og blomstre personligt.

Fordyb dig i et væld af kulturer, fællesskaber og lande gennem vores mangfoldige vifte af muligheder for studier i udlandet og strategiske partnerskaber. Hos SETU tror vi fuldt og fast på at udvide horisonten og omfavne nye oplevelser.

Som en globalt engageret institution adresserer vi verdensomspændende udfordringer gennem vores undervisning, læring, videnskabelige aktiviteter og forskning. Vores forpligtelse til bæredygtighed som en grundlæggende værdi driver os til at arbejde hen imod en bedre fremtid for vores planet og samfund.

Hos SETU forstår vi den afgørende rolle, som videregående uddannelse af høj kvalitet spiller for at forme dine fremtidige studier og karrieremuligheder. Kom og vær med på denne spændende rejse, mens vi baner vejen for din succes.

SETU - gør din fremtid nu

Campus funktioner

Facilities

Der er mange faciliteter på tværs af SETU campusserne, som eleverne kan drage fordel af under og uden for deres studier. Dette inkluderer et computer- og læringsressourcecenter, multimediecenter, tv-studie, radiostudie, gratis internetadgang, studier og laboratorier, produktdesignsuite, spiludviklingssuite, bank, restauranter, kiosk, caféer og parkering.

Library

Biblioteket er en del af Læringsressourcecentret og er et centralt sted på campus. Det giver det bedste materiale til at understøtte læring og undervisning. Det er hjemsted for omfattende samlinger af bøger, rapporter, artikler, afhandlinger, officielle publikationer, aviser, audiovisuelle ressourcer, tidsskrifter, e-bøger og meget mere. Der er studieborde i hele bygningen, samt computere, kopimaskiner og printfaciliteter.

Student Support

Studenterservice-teamet tilbyder en række aktiviteter og tjenester for at sikre, at alle studerende får en sikker og fornøjelig uddannelsesmæssig oplevelse. Supporttjenester omfatter:

 • Indkvartering – råd til, hvor man kan finde studieboliger og støtte med eventuelle relaterede problemer.
 • Sundhedscenter – fuld medicinsk service fra sygeplejersker og besøgslæger
 • Kapellan – åndelig vejledning og støtte, med et flertroslokale
 • Access Office – for handicappede studerende, modne studerende og dem med økonomiske problemer
 • Rådgivning – professionel, gratis og fortrolig støtte til eventuelle personlige problemer
 • Studenterforeningen – repræsenterer elevernes stemme og et rum, hvor eleverne kan slappe af eller have det sjovt mellem timerne.

International støtte

Der er et dedikeret internationalt team, som er klar til at støtte internationale studerende. I begyndelsen af året deltager internationale studerende på et introduktions-/orienteringsforløb. Dette er en fantastisk mulighed for at møde andre internationale studerende samt lære om, hvilken dedikeret støtte der er på SETU .

  Stipendier og finansiering

  To be considered for Entry Awards and Scholarships at SETU, students must first receive an offer (or conditional offer) to study in an eligible course.

  Once you have received an offer for an eligible SETU program, you will automatically be considered for any available Entry Awards. Additionally, you will have the opportunity to apply for available scholarships.

  It's important to note that the entry awards and scholarships administered by SETU Global are specifically for students who will be charged non-EU fee rates. If you are assessed and charged EU fees, you are not eligible for the scholarships advertised through SETU Global. If you have any queries regarding this, please feel free to contact SETU Global.

  Placeringer

  • Carlow

   Kilkenny Rd, Carlow, Ireland, R93 V960, Carlow

  • Waterford

   South East Technological University Cork Rd, Waterford, X91 K0EK, Waterford

  Spørgsmål