Keystone logo
South East Technological University Bachelor i ingeniørvidenskab i civilingeniør
South East Technological University

Bachelor i ingeniørvidenskab i civilingeniør

Carlow, Irland

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.450 *

På campus

* studerendes bidrag: €3.000| undervisningsgebyrer (hvis relevant): €1.450

Introduktion

Bachelor of Engineering i Civil Engineering designe, konstruere og vedligeholde det byggede miljø, som vores moderne samfund er afhængige af. Anlæg omfatter vores veje, forsyning af sikkert vand, spildevandsrensning, bygninger og broer, jernbaner, lufthavne og elproduktion. At sikre, at vi beskytter vores naturlige miljø og samtidig opretholder denne kritiske infrastruktur, er en stadig vigtigere del af, hvad civilingeniører gør.

Civilingeniørernes arbejde er overalt omkring os. Fremtrædende eksempler på anlægsprojekter over hele kloden omfatter Brooklyn Bridge, Hoover Dam, Panamakanalen, Ardnacrusha Hydroelectric Scheme, Kanaltunnelen, der forbinder England og Frankrig, den tårnhøje Burj Khalifa i Dubai og Londons undergrundssystem. I de seneste år i Irland har vi set Dublin Port Tunnel, oprettelsen af ​​det irske motorvejsnetværk, Luas-letbanesystemet i Dublin og den fantastiske Rose Fitzgerald Kennedy-bro over floden Barrow.

At studere dette kursus vil give dig færdighederne til at arbejde som civilingeniør og spille en vigtig rolle i design, konstruktion og vedligeholdelse af vitale civilingeniørprojekter. Du vil være i stand til at arbejde på større anlægsprojekter for designkonsulenter, entreprenører, udviklere, lokale myndigheder og forsyningsselskaber såsom Irish Water og ESB. Ansættelsesmulighederne for civilingeniører er fremragende med efterspørgsel, der overstiger udbuddet!

Kursusstruktur

Vores kursus er bredt baseret og dækker de centrale civilingeniør-discipliner motorveje, strukturer, geoteknik, vand og miljø. Du vil studere den grundlæggende ingeniørvidenskab, der ligger til grund for disse discipliner og anvende denne viden til design og konstruktion af en lang række civilingeniørprojekter fra motorveje til bygninger, broer, vand & Spildevandsordninger og miljøprojekter. Du vil lære om vigtigheden af ​​at udvikle bæredygtige løsninger til anlægsprojekter. Du vil udvikle de analytiske færdigheder og strukturerede tilgang til problemløsning, der ligger til grund for Civil Engineering.

Vi tror stærkt på Learning by Doing. Vores kursus er bygget op omkring en kombination af forelæsninger og praktisk arbejde. Du vil udvikle din forståelse af ingeniørvidenskab ved at anvende den på praktiske problemer. Det praktiske arbejde vil omfatte individuelle og teambaserede designprojekter og materialeprøvning i vores moderne laboratorier. Vores små klassestørrelser giver dig et fremragende understøttende læringsmiljø med nem adgang til at rådføre dig med dine undervisere. En erhvervsplacering om sommeren mellem tredje og fjerde år er en integreret del af kurset og giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder i industrien ved at arbejde på rigtige civilingeniørprojekter.

Særlige funktioner

  • Dette kursus er akkrediteret af Engineers Ireland, hvilket sikrer, at det opfylder de høje standarder, der kræves af Engineers Ireland for niveau 8 honours grader og sætter dig på kurs til at blive en Chartered Engineer.
  • Vores kursus er bredt funderet og giver dig mulighed for at vælge at arbejde inden for en række civilingeniørdiscipliner.
  • Vores kombination af forelæsninger og praktisk arbejde giver dig mulighed for at udvikle og øve din viden og færdigheder. Learning by Doing er kernen i, hvad du vil gøre på SETU Carlow.
  • Vores undervisere er alle Chartered Civil Engineers med mange års national og international erfaring, hvilket sikrer, at vores kursus har en stærk praktisk vægt, der forbereder dig til arbejdsverdenen.
  • Fremragende karrieremuligheder!! - Vores kandidater arbejder for konsulenter, entreprenører, udviklere, lokale myndigheder og forsyningsselskaber som Irish Water og ESB. Vores kandidater sikrer normalt stillinger før eksamen.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål