Keystone logo
SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

Introduktion

Om os

Studie fra Home blev grundlagt af Anthony Weaver.

Efter at have arbejdet i fjernundervisningssektoren i over ti år har Anthony opnået et væld af viden og erfaring samt støder på de frustrationer, der står overfor dem, der ønsker at studere på denne måde.

Fjernundervisning giver mange fordele. Evnen til at studere hjemmefra, på arbejde, på farten ... og vigtigst, når du vil, det er morgen, eftermiddag, aften eller endda midt på natten. Men det har sine farer. Hvordan ved du, om en kvalifikation er ægte? Dette er et af de mest almindelige spørgsmål, og desværre får eleverne ikke altid det rigtige svar.

Det er her, hvor Studie hjemmefra kommer ind. Vores største mål er at sikre, at eleverne fuldt ud forstår hvad deres kvalifikation betyder, og hvordan det vil gavne dem. Ærlighed og gennemsigtighed er grundlaget for, at vi opererer.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du snakker med vores kursusrådgivere, enten via telefon eller livechat, og alle dine spørgsmål kan besvares, og vi kan sikre, at du er bevæbnet med de korrekte oplysninger for at opfylde dine fremtidige mål.

117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Placeringer

Placeringer
  • Wolverhampton, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål