Keystone logo
Shanghai Business School

Shanghai Business School

Shanghai Business School

Introduktion

Shanghai Business School (SBS), tidligere East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, er en 60-årig skole under direkte regi af Shanghai kommunale regering.

Ved at holde sig til politikken for at holde trit med tiden og frembringe nye ideer i de sidste seks årtier har Shanghai Business School gradueret titusinder af velkvalificerede politiske og økonomiske ledere på alle niveauer både hjemme og i udlandet.

På nuværende tidspunkt har Shanghai Business School mere end ti tusind fuldtidsstuderende i sine tolv afdelinger: Division of Management, Division of Economics, Division of Finance and Accounting, Division of Ecology and Tourism, Division of Art and Design, Division of Foreign Languages, og international udveksling, afdeling for computer- og elektronisk information, afdeling for fødevarevidenskab, afdeling for medier og journalistik, afdeling for lov og politik, kollegiet for samfundsvidenskab og grundkurser og afdeling for voksenuddannelse. Skolen tilbyder tyve bacheloruddannelser, 45 avancerede erhvervsuddannelsesprogrammer og syv kinesisk-udenlandske samarbejdsprogrammer, hvoraf to er navngivet nationale eksperimentelle uddannelsesreformer, og den ene er et eksperimentelt uddannelsesreform på kommuneniveau. Beskæftigelsesfrekvensen for kandidaterne er forblevet over 95% og ligger i spidsen for universiteterne og gymnasierne i Shanghai.

Placeringer

  • Shanghai

    Xuhui Campus, Room 1302, 2271 West Zhong Shan Road, 200235, Shanghai

    Spørgsmål