Keystone logo
Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Introduktion

På Stevens-Henager College finder du den rigtige grad, der hjælper dig med at starte en bedre karriere, så du kan begynde at leve det liv, du ønsker hurtigere. Uanset om du er frisk ude fra gymnasiet eller allerede er etableret i din karriere, giver Stevens-Henager den grad, du har brug for for at nå dine drømme på dine vilkår og din tidsplan.

Stevens-Henager tjener samfundet i Utah og er nonprofit - hvilket betyder at vi investerer i studerende. Fra tilmelding til eksamen (og endda efter) er vi dedikeret til din succes. Lær, hvad der gør Stevens-Henager anderledes, og opdag din karriere inden for sundhedsvæsen, forretning eller informationsteknologi.

På Stevens-Henager College mener vi, at en mindre skole kan gøre en STOR forskel i din karriere. Lær om, hvad der adskiller Stevens-Henager College fra et traditionelt college eller universitet. At se dig lykkes med dine karrieremål og leve det liv, du ønsker, er grunden til, at vi gør, hvad vi gør. Find ud af Stevens-Henager College 's mission, og hvad det betyder for dig som studerende.

Stevens-Henager College søger intelligente, drevne, produktive, talentfulde og innovative instruktører og medarbejdere til at hjælpe vores studerende med at få succes.

Stevens-Henager College er akkrediteret af Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC). ACCSC er et akkrediteringsbureau, der er anerkendt af US Department of Education.

På Stevens-Henager College er vi entydigt oprettet til at hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Vores akkreditering og vores nonprofit status hjælper os med at give dig den kvalitet, karrierefokuseret uddannelse, du kræver.

Placeringer

Placeringer
  • West Vine Street,383, 84123, Salt Lake City

  • South 1350 West,1890, 84401, West Haven

  • South Entertainment Avenue,1444, 83709, Boise

  • 2001, USA

Spørgsmål