Keystone logo
Shih Chien University

Shih Chien University

Shih Chien University

Introduktion

Shih Chien University, tidligere kendt som Shih Chien College of Home Economics, blev grundlagt i 1958 af hr. Tung-Min Shieh. Navnet "Shih Chien", som på kinesisk betyder "øvelse", stammer fra Wang Yangmings tro, en stor kinesisk filosof: "Viden er begyndelsen på praksis. At gøre er fuldendelsen af ​​viden” (1498). Shih Chien University holdt dette motto i tankerne, mens det implementerede og udvidede sin uddannelsesvision.

I årenes løb udviklede institutionen sig fra et junior college til en bachelorgradsbevilgende institution og blev omdøbt til Shih Chien College of Design and Management i 1991. I 1997 blev institutionen forfremmet til universitetsstatus. I dag består universitetet af College of Human Ecology, College of Design, College of Management, College of Business and Information og College of Culture and Creativity. Universitetet har et campus i Taipei og et andet i Kaohsiung og er hjemsted for cirka 12.000 studerende og 620 fakulteter og ansatte.

Grundlæggende principper

Formål med etablering

At fremme familier til at være etiske, videnskabelige, kunstneriske og økonomisk rimelige, så vores samfund vil være harmonisk, mens landet vil være velhavende og magtfulde.

Pædagogiske mål

At forske og fremme teknologien i den anvendte videnskab om at leve, og at forbedre velfærden og meningen med livet.

Principper for levering af pædagogiske tjenester

Øvelse og realisering; kultivering, regulering, styring og fred; fremme verdensomspændende enhed

Uddannelsesmæssige prioriteter

Skolens discipliner

Én tro og tre dyder En overbevisning er "flid gør lykke" og tre dyder er "at være høfligt", "at være pænt og ryddeligt" og "at være ordentligt".

Med tanke på både traditionelle og moderne trends

 • Integrering af humaniora og teknologi.
 • Undervisning i almen og specialviden.
 • At dyrke elevernes lokale og internationale perspektiver.
 • Levering af software- og hardwarefaciliteter.
 • At kombinere universitetet med fællesskabet.
 • Koordinering af Taipei Ta-Chin Campus og Kaohsiung Campus.

Visumkrav

Alle udvekslingsstuderende, hvis samlede opholdstid i Taiwan overstiger 90 dage, men ikke 180 dage, skal ansøge om et besøgsvisum på et Taipei-repræsentationskontor. De påkrævede visumansøgningsdokumenter og ansøgnings- og betalingsmetoder kan variere mellem forskellige lande, så sørg for at få de seneste instruktioner fra dit nærmeste kontor.

Studerende, hvis ophold i Taiwan overstiger 180 dage, skal ansøge om et Resident Visa på et Taipei-repræsentationskontor. Resident Visa-indehavere skal ansøge om Alien Resident Certificate (ARC) og re-entry Permit hos National Immigration Agency i Taipei inden for 15 dage fra den næste dag efter deres ankomst. Studerende kan blive i Taiwan, så længe Alien Resident Certificate forbliver gyldigt.

Resident visumansøgere skal også gennemgå en lægeundersøgelse, før de ansøger om visum, og have denne sundhedscertifikatformular udfyldt af den undersøgende læge.

Sundhedscertifikatet skal først legaliseres i udenrigsministeriet i ansøgerens hjemland, før det indsendes til Taipei-repræsentationen sammen med andre visumansøgningsdokumenter.

En politiattest (Non-Criminal Record) kan anmodes om fra visse ansøgere ved gennemgang af en ansøgning om opholdsvisum.

Du kan starte visumansøgningsprocessen efter at have modtaget det officielle acceptbrev fra Shih Chien University . Du vil modtage mere information om visumprocessen, efter at ansøgningsperioden for dit semester er udløbet.

Mere visumrelateret information findes også på Taiwans Bureau of Consular Affairs hjemmeside.

Placeringer

 • Taipei

  No. 70, Dazhi St, Zhongshan District, 104, Taipei

  • Kaohsiung

   No. 200 Daxue Road, Neimen District, 84550, Kaohsiung

   Spørgsmål