Keystone logo
Shorter University Including Robert H. Ledbetter College Of Business BACHELOR FOR FORRETNINGSADMINISTRATION I COMPUTERINFORMATIONSSYSTEMER
Shorter University Including Robert H. Ledbetter College Of Business

BACHELOR FOR FORRETNINGSADMINISTRATION I COMPUTERINFORMATIONSSYSTEMER

Rome, USA

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Institut for Computerinformationssystemer tilbyder en Bachelor of Business Administration i Computer Information Systems (CIS). De fleste kurser tilbydes i det traditionelle, ansigt til ansigt-format, mens nogle tilbydes online. Afdelingen har også et aktivt praktikprogram med lokale organisationer for at få værdifuld erfaring inden for forskellige it-relaterede områder.

BBA-graden i CIS giver et solidt fundament i informationsteknologiprincipper og praksis, der gør det muligt for vores studerende at finde forskellige beskæftigelsesmuligheder. Vægten lægges på anvendelser af informationsteknologier, der understøtter forretningsbehov, snarere end selve computeren. Studerende, der tjener en BBA i CIS, kan udvikle web- og applikationsudvikling, systemanalyse og design, databasestyring og IT-projektstyring. Studerende opfordres til at medtage generel forretning, computerkunst og mange andre emner til støtte for at udvikle en velafrundet undersøgelse af informationsteknologifeltet i anvendelsen af løsninger til nutidens forretningsbehov.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i erhvervsinformatik
    • Lewiston, USA
  • Bachelor of Science i informationssystemer - Business Information Concentration
    • Greenville, USA
  • Bachelor in Information & Communication Technology
    • Eindhoven, Holland