Keystone logo
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

Introduktion

Med en af ​​de laveste undervisningsafgifter satser i Ohio, Sinclair Community College er konsekvent placeret blandt de bedste og er forpligtet til at levere kvalitetsundervisning.

Sinclair'S studerende til fakultetet forholdet nitten til man er blandt de laveste på ethvert Ohio college. Sinclair blev grundlagt som en KFUM kollegium i 1887, og tjener mere end 30.000 hvert år, med over 330 fuldtidsstuderende deltager Sinclair i 2015.

Sinclair er beliggende i beliggende i downtown Dayton, Ohio. Dayton er den sjette største by i Ohio, med en befolkning på ca. 150.000; de omkringliggende Dayton storbyområder har 800.000 indbyggere. Hjem til Wright-Patterson Air Force Base og Statens Museum for US Air Force, er Dayton kendt for luftfart og rumfart og kan prale betydelig forskning og udvikling i luftfart og aeronautiske tekniske områder.

Dayton er en venlig by at internationale studerende. "Velkommen Dayton" er et fællesskab initiativ, der fremmer integration af indvandrere i det større Dayton-området og afspejler den filosofi, at mennesker med forskellige baggrunde, færdigheder og erfaringer er vigtige for USA

Placeringer

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Spørgsmål