
Bachelor in
Bachelor i turisme, gæstfrihed og fødevareøkonomi Singidunum University

Stipendier
Introduktion
Singidunum University er den førende videregående uddannelsesinstitution i regionen, der uddanner turisme og gæstfrihed eksperter. Fireårige studier på Fakultetet for Turisme og Hospitality Management er designet til at imødekomme behovene hos dem, der har besluttet at forfølge en vellykket karriere i turistindustrien - for tiden den mest udbredte og hurtigst voksende industri verden over.
Undervisningen i dette studieprogram er baseret på en tværfaglig tilgang. Navnlig er der særlig opmærksomhed på at opnå viden og færdigheder inden for økonomi, it og fremmedsprog. Praktikopholdet er en integreret del af dette studieprogram. Studiet Turisme og Gæstfrihed vil give eleverne mulighed for at udvikle faglige og personlige færdigheder og med succes forberede sig på de ledende stillinger inden for deres respektive fagområder. Ud over tilgængelige valgfrie muligheder relateret til turisme og gæstfrihed, har vi også begyndt at uddanne eksperter inden for fødevareøkonomi.
Udover de nuværende muligheder inden for studieprogrammet Turisme og Gæstfrihed, har Singidunum University begyndt at uddanne eksperter inden for fødevareøkonomi. Udover de generelle kurser relateret til økonomi og turisme vil de studerende, der vælger denne mulighed, deltage i nogle ekspertkurser, såsom restaurantindustri, international gastronomi, fødevareteknologi, mad og bæredygtig udvikling, principper for rekreation og ernæring mv. ved studietilvalget skal fødevareøkonomi blive fortrolig med en mikrobiologisk, kemisk, fysisk og sensorisk kvalitet af fødevarer. De skal også lære om de teknologiske processer for fødevareproduktion, deres næringsværdi, fødevarekvalitetssystemet i restauranter og detailkæder, kulturelle og geografiske aspekter af mad. Bortset fra det skal de også erhverve den nødvendige viden og færdigheder inden for økonomi for at kunne forvalte fødevarefordeling og salg med succes.
United Nations World Touristic Organization uddeler kvalitetscertifikater til bachelor- og kandidatuddannelser i turisme og gæstfrihed.
Ifølge undersøgelsen foretaget blandt de kandidater, der er medlemmer af ALUMNI foreningen, kan de studerende, der gennemfører dette program, søge beskæftigelse på forskellige områder:
- Turistguide
- Salgschef i turistbureauer
- Turistbureauchef
- Turistbureau marketingchef
- Planlægnings- og analysesektorchef
- Intern kontrolleder i hotelvirksomheder
- Intern revisionschef i hotelvirksomheder
- receptionist
- Front office manager
- Food and Beverages Sektor Manager
- Marketing og salgssektor
- Hotel General Manager
- Assistent General Manager
- Leje-bil-agentur
- Luftfartsforvalter
- Catering Manager
- Global Distribution System Manager
- Cruise Company Manager
- Turisme Organisationschef
- Associate i lokale, regionale og nationale turistorganisationer
- Wellness Center Manager
- Convention Bureau Manager
- National Park Manager
- Aqua Park Manager
- Theme Park Manager
- Marketing Manager
- Turistsektorens ledelse inden for transportselskabet
- Ethno Village Manager
- Commercial Operations Executive inden for transportselskabet
- Corporate Travel Manager
- Destination Management Company Manager
- Associate for turisme-relaterede spørgsmål i den offentlige sektor
- Associeret-offentligt arrangement planlægning
- Lærer i erhvervsskoler
- Restaurant og Catering Manager
- Associeret i kulturelle institutioner
- Public Relations Manager
- Human Resources Manager
Alle kursusmaterialer er inkluderet i studieafgiften.
Adgang til studieprogrammet Turisme og Hospitality Management omfatter følgende dele:
- et interview på engelsk og serbisk om de foreslåede emner inden for turisme og gæstfrihed
Ved online registrering skal den studerende få valgfrie emner, der skal drøftes under indgangstesten.
Efter vellykket gennemførelse af studierne skal de studerende få en akademisk titel Bachelor of Arts in Economics .
Legende
Dette studieprogram består af tre moduler:
- Turisme
- Gæstfrihed
- Fødevareøkonomi
Curriculum
Jeg år
- Økonomi
- Psykologi
- Økonomi for turisme
- Kvantitative metoder
- Regnskab
- Business Information Technology
- Engelsk sprog 1
- Andet fremmedsprog 1
II år
- Ledelse
- Marketing i turisme og gæstfrihed
- Valgfag 1
- Turisme Destination Management
- Human Resources Management in Hospitality
- International Gastronomi
- Turisme lov
- Turisme og rum
- Organisatorisk adfærd og virksomhedskultur
- Engelsk sprog 2
- Andet fremmedsprog 2
III år
- Hotelbestyrelse
- Forvaltning af rejsebureauer og turoperatører
- Valgfag 2
- Finansiel virksomhed i turisme
- Finansiel virksomhed i gæstfrihed
- Restaurant Service
- Informationssystemer inden for turisme og gæstfrihed
- Natur- og kulturressourceforvaltning
- Engelsk sprog 3
- Andet fremmedsprog 3
- Erhvervsuddannelse inden for turisme, gæstfrihed og fødevareøkonomi
IV år
- Sundhedsaspekter af turisme
- Forbruger adfærd og beskyttelse i turisme
- Valgfag 3
- Bæredygtig turisme
- Hotel design og planlægning
- Fødevarevidenskab og teknologi
- Valgfag 4
- Økonomisk og finansiel analyse i turisme
- Økonomisk og finansiel analyse i gæstfrihed
- Valgfag 5
- Tematisk turisme
- Kvalitetsstyring i hotelindustrien
- Fødevaresikkerhed
- Engelsk sprog 4
- Andet fremmedsprog 4
- Praktisk forskning og erhvervsmæssige færdigheder