Keystone logo
Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Introduktion

149883__MDC1286

© SIIT - TU

Om SIIT

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser (kandidat- og doktorgradsniveauer), der fører til Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B.Sc.), Master of Engineering (M.Eng. ), Kandidatgrad (M.Sc.) og doktor i filosofi (ph.d.). Bachelorgraden tilbydes inden for følgende områder: kemiteknik (ChE), civilingeniør (CE), computerteknik (CPE), elektronik- og kommunikationsteknologi (EC), ingeniørledelse (EM), industriel ingeniørvirksomhed (IE), informationsteknologi (IT), ledelsesteknologi (MT) og maskinteknik (ME).

SIIT tilbyder tre kandidatuddannelser inden for ingeniøruddannelser, nemlig Master of Engineering-programmet i ingeniørteknologi, Master of Engineering-programmet i informations- og kommunikationsteknologi til indlejrede systemer og Master of Engineering-programmet i logistik og Supply Chain Systems Engineering. Det tilbyder også et Master of Science-program i ingeniørvidenskab og teknologi og en doktor i filosofiprogram i teknik og teknologi.

På nuværende tidspunkt har instituttet etableret både fakultetsmedlemmer og studenterudvekslingsprogrammer med en række universiteter i Asien, Australien, Europa og Nordamerika. Disse programmer giver ikke kun fakultetsmedlemmer mulighed for at samarbejde med deres kolleger i forskningsprojekter, men også studerende har mulighed for at tage kurser ved disse universiteter. Derudover udvides invitationer til at besøge og undervise i SIIT- kurser regelmæssigt til kvalificerede udenlandske professorer under sådanne programmer.

Instituttet, ledet af direktøren, består af administrative afdelinger, et biblioteks- og informationsservicecenter, fem akademiske skoler og Department of Common and Graduate Studies (CGS)

Drift af SIIT udføres på to steder: Rangsit Campus (på Rangsit Center på Thammasat University) og Bangkadi Campus (ved Bangkadi Industrial Park).


Historie

Under den 9. Japan-Thailand Fælles Handel og Økonomiske Komité afholdt i Kobe, Japan i 1989, de delegerede fra Japan Federation of Economic Organisationer (Keidanren - nu Nippon Keidanren) og Føderationen af thailandske Industries (FTI) indså, at for for at forbedre den industrielle udvikling i Thailand, skulle ingeniøruddannelser, hvor alle forelæsnings- og laboratoriekurser skulle undervises på engelsk af højt kvalificerede fakultetsmedlemmer med doktorgrader, etableres.

En samarbejdsaftale mellem Keidanren, FTI og Thammasat University blev nået i 1992 for at etablere bacheloruddannelser inden for ingeniørvidenskab ved Thammasat University med indledende midler leveret af Keidanren og FTI. Efter to års vellykket drift blev "International Institute of Technology (IIT)" grundlagt den 16. september 1994. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn præsenterede nådigt hjørnestenens udlægningsceremoni for en ny bygning ved Rangsit Center på Thammasat University . Hans majestætkonge Bhumibol Adulyadej fra Thailand tildelte nådigt instituttet et nyt navn, ”Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT),” den 28. juni 1996.

Den 2. oktober 1997 præsiderede Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn nådigt Sirindhorn International Institute of Technology's indvielsesceremoni med navn og bygning. I 1999 forsynede FTI en pakke med en eksisterende bygning på Bangkadi Industrial Park (BKD) til SIITs brug i 30 år. I juni 2001 indviede den tidligere premierminister Anand Panyarachun en ny bygning på Bangkadi til programmer til informationsteknologi og datalogi.

Hendes kongelige højhed prinsesse Maha Chakri Sirindhorn præsenterede elskværdig indvielsen af Sirindhralai-bygningen i Bangkadi den 28. juni 2006. Denne nye seks-etagers bygning huser skolen for informations-, computer- og kommunikationsteknologi (IKT), School of Management Technology (MT), et bibliotek, et computercenter, laboratorier og klasseværelser.

Baggrunden for de tre stiftende organisationer ved Sirindhorn International Institute of Technology er kort beskrevet som følger.

149887_DJI_0171

© SIIT - TU

Thammasat Universitet

Thammasat University blev grundlagt i 1934 og var oprindeligt dedikeret til undervisning i humaniora og samfundsvidenskab. Universitetet har produceret et stort antal kandidater, der i høj grad har bidraget til Thailands udvikling og fremskridt. Da man indså den betydelige indflydelse af videnskab og teknologi på landets økonomiske vækst, startede Thammasat University i 1980'erne og 1990'erne uddannelser inden for teknik, teknologi, fysik og medicinsk videnskab på sit Rangsit Center, Pathum Thani.

Det japanske erhvervsforbund (Nippon Keidanren)

Gennem fusionen af flere økonomiske og industrielle organisationer blev Japan Federation of Economic Organisations (Keidanren) oprettet i august 1946. Keidanren var en privat, non-profit økonomisk organisation, der repræsenterede stort set alle grene af økonomiske aktiviteter i Japan. Keidanren har opretholdt tæt kontakt med både den offentlige og private sektor i ind- og udland og bestræbt sig ikke kun på at finde praktiske løsninger på økonomiske problemer, men også på at bidrage til en sund udvikling af økonomier i Japan og lande rundt om i verden.

I maj 2002 fusionerede Keidanren med Nikkeiren (Japan Federation of Employer Associations) og blev Nippon Keidanren (The Japanese Business Federation). Ledet af internationalt fremtrædende ledere i det japanske erhvervsliv spiller Nippon Keidanren en aktiv og indflydelsesrig rolle i opnåelsen af en harmonisk økonomisk velstand for hele menneskeheden.

Federation of Thai Industries

Tidligere kendt som Association of Thai Industries (ATI) blev Federation of Thai Industries (FTI) til stede den 29. december 1987. Det var et forvandlet organ af ATI, der blev oprettet i 1967. FTI er en industriel privat organisation, der samler branchens ledere for at fremme Thailands socioøkonomiske udvikling. De vigtigste mål for FTI er at repræsentere thailandske producenter på både nationalt og internationalt niveau, at hjælpe med at fremme og udvikle industrielle virksomheder, at arbejde sammen med regeringen om at etablere nationale politikker og tilbyde konsulenttjenester til medlemmerne.

FTI er en fullserviceorganisation, der samarbejder med regeringen for at hjælpe med at mobilisere thailandske industrier til at nå de internationale markeder. Det fungerer som en "match-maker" mellem udenlandske industriister og thailandske ressourcer, der kombinerer den økonomiske styrke, planlægningsevne og overbevisningskraft hos Thailands industriister.

149891_W01_7228

© SIIT - TU

Placeringer

Placeringer
  • Phahonyothin Rd, Khlong Nueng, Khlong Luang District, Pathum Thani, 12120, Khlong Nueng

  • 131 Moo 5, Tiwanont Road, Bangkadi Muang Pathum Thani, 12000, Bang Kadi

Spørgsmål