Keystone logo
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Introduktion

Se vores online brochure her.

Top 10 grunde til at studere på San Mateo Colleges of Silicon Valley

 1. Vores tre offentlige community colleges (Canada College, College of San Mateo og Skyline College) er kendt for deres transfer-programmer af høj kvalitet og tjenester, såvel som garanterede overførsler til og partnerskab med selektive universiteter.
 2. Årlig undervisning af $ 6456 USD.
 3. De tre gymnasier er de sikreste i Californien og blandt de sikreste i landet.
 4. # 1 i garanterede overførsler til fire år universities- øjeblikket 55 universiteter tilbyder garanterede overførsler til vores studerende.
 5. overførsel Onsite rådgivning fra UC Berkeley repræsentanter og en vækst 165% i transfer optagelse sats på UC Berkeley i det seneste år (89 i 2014 og 213 i 2015).
 6. Alle tre gymnasier tilbyder kvalitet lektorer, certifikat og overføre programmer i topmoderne undervisningsfaciliteter med prisbelønnede fakulteter og personale, mange netværk og praktik muligheder med Silicon Valley højteknologiske virksomheder omkring gymnasier.
 7. Global Beca stipendium, herunder fuld-undervisning dispensationer, til rådighed for indgående internationale studerende.
 8. Prioritet kursustilmelding for internationale studerende.
 9. Boliger koordinator til rådighed til at hjælpe med boliger nær vores tre gymnasier.
 10. Nationalt anerkendte STEM center på Cañada College og Fabrication Lab på Skyline College.

San Mateo Colleges of Silicon Valley omfatter tre udestående fuldt akkrediterede toårige community colleges: Cañada College, College of San Mateo og Skyline College. De er placeret i hjertet af Californiens San Francisco-området.

Alle tre gymnasier har "Transfer Entré garantier", med måske det største antal offentlige og private universiteter i hele USA. Dette giver de studerende forsikringen om at komme ind i et universitet, hvis den studerende opfylder universitetets akademiske og andre krav og ikke være underlagt den typiske universitetets freshman indlæggelser "selektivitet hurdle". I 2015 blev der 236 studerende optaget på UC Berkeley fra de tre skoler som overførsel studerende. Disse studerende vil træde som juniorer og behøver kun yderligere to år at færdiggøre en bachelorgrad på UC Berkeley.

Skolerne er kendt for deres STEM (Science, Technology, Engineering og matematik) programmer og Skyline College har en praktikplads med Caltech og UC Berkeley. Cañada College har en prisbelønnet STEM Center, en første blandt alle community colleges i Californien. Dens animation klasse for eksempel er undervist af en Pixar medarbejder. Skyline College, kun 15 minutter væk fra San Francisco, tilbyder international handel og en række Biotech og Engineering overføre programmer. Det har også en praktikplads program med Caltech og UC Berkeley. College of San Mateo er en af ​​de ældste community colleges i Californien. I 1920'erne, College of San Mateo var i høj grad, en prep skole eller springbræt til Stanford University og University of California (Berkeley).

At studere i Silicon Valley potentielt giver de studerende praktik og netværksmuligheder i Google, Apple, Salesforce, Twitter og Facebook, etc. Hver af vores campusser er i små og trygge samfund beliggende nær motorveje, der tager dig direkte til San Francisco, San Jose, SFO internationale lufthavn og andre meget berømte turistmål såsom Monterey Bay, Yosemite og Lake Tahoe er inden for køreafstand.

Internationale studerende kan besøge vores distrikt internationale indlæggelser hjemmeside for mere information.

Amerikanske borgere og fastboende personer kan besøge vores distrikt hjemmeside for mere information.

universitet

Placeringer

Placeringer
 • Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

Spørgsmål