Keystone logo
SMK University of Applied Sciences

SMK University of Applied Sciences

SMK University of Applied Sciences

Introduktion

SMK University of Applied Social Sciences

SMK er en uddannelsesinstitution, hvor signifikans er sat på en menneskelig - ens individuelle talent, potentiale, og intelligens, der skal oplyses, udvikles og værdsat. Derfor glæder vi os over hver enkelt fra hele verden til at komme, studere og udvikle sig selv her, i SMK sammen med os.

Vi tilstræber at være den førende akademisk institution, hvor uddannelse og karriere bygning, samt forskning, blomstre sammen med det tredje akademiske opgave - oprettelse af økonomisk og social værdi for regionen og landet.

Vi stræber efter at gøre alt, hvad der er værd for studerende, og samfundet. Vi handler med en kreativ ambition og ungdommelig ånd. Vi ønsker at skabe, uddanne og sprede ideer. Vi ønsker at ændre verden på en bedre måde. Med din hjælp og engagement.

Intet mere giver en følelse til vores tilstedeværelse som evnen til at forny, og velkommen hver dag realisere principperne i verdens udvikling, forbedre dagligt og lægge bestræbelser på at overskydende vores potentiale. At lære af fortiden, for at opdage fra vores erfaring, at opfinde og udvikle - det er de ruter at gå vores vej, og foretage en ændring.

Samtidig gennemføre denne mission, vi holder flytte dag-til-dag ansvarligt og vedholdende, hvilket skaber en avanceret, åbent og progressivt udvikle videregående uddannelsesinstitution - værdsat af studerende, er anerkendt af virksomheder og anerkendt af samfundet.

På vegne af SMK Community - Præsident Gabija Skučaitė

Vision

Unik, moderne og Creative højere skole inspirerende for nye ideer, meningsfulde opdagelser og konstant forbedring.

Mission

at åbne og give muligheder for livslang læring til folk, for at fremme deres intellektuelle og kreative kræfter, for at fremme selv-uddannelse, for at forberede sig til en succesfuld karriere og ansvarlig, ærlig og sociale levevis. Denne mission kræver, at vi til at tjene samfundet ved at give den smarte menneskelig kapital, der er i stand til at generere ny viden og innovation, forstår ansvarlig forpligtelse til at bidrage til skabelsen af ​​avanceret, bæredygtig og sikker fremtid.

Fakta og tal

SMK - Sense. Betyder. Viden

Tre substantiver der dekryptere et akronym SMK, afspejle såvel karakteren af ​​vores institution - evnen til at skille sig ud med egen identitet, tendensen til at oprette og transformere, og konstant udvikler sig. SMK - en ekstraordinær samfund, hvor alles individualitet og omfang respekteres, er gensidige værdier næret, samt demokratisk og kreativt arbejde kultur er formet.

Hvorfor SMK?

Mest populære ikke-statslige højere uddannelsesinstitution i henhold til antallet af ansøgninger i Litauen Den største ikke-statslige højere læreanstalt i Litauen SMK Universitet akkrediteret af de internationale eksperter for perioden aktivitet højst SMK bygning i Vilnius - den mest avancerede studiemiljø i Litauen Første ikke-statslige videregående uddannelsesinstitution, udstedt en ECTS Diploma Supplement SMK Quality Management System certificeret i henhold til LST EN ISO 9001: 2008 standart

SMK Studerende

Placeringer

Placeringer
  • Nemuno str. 2, LT-91199, Klaipėda

  • Kalvarijų st. 137E www.smk.lt/en, LT-08221, Vilnius

  • Vilties st. 2, 46326, , Kaunas

Spørgsmål