Keystone logo
Southeast Missouri State University

Southeast Missouri State University

Southeast Missouri State University

Introduktion

Southeast Missouri State University er et omfattende universitet med adskillige nationale og internationale akademiske akkrediteringer.

Udover at tilbyde mere end 145 bachelorstuderende, 100 mindreårige og mere end 75 kandidatuddannelser, fortsætter Sydøst med at fokusere på at holde sig foran skiftende markedskrav. Brug af teknologi til at finde nye måder at fodre verden på er en topprioritet i landbruget. Brancheeksperter henvender sig til vores cybersikkerhedsteam for at hjælpe med at forsvare sig mod de nyeste cybertrusler. En voksende og stabil sundhedsindustri leverer rigelig beskæftigelse til mere end 60 sundhedsprogrammer. P-12-undervisere fra hele landet ser til os efter det samarbejdsprogram, vi har med Apple, der integrerer teknologi i klasselokaler. Jeanine Larson Dobbins Conservatory of Theatre and Dance er en ny funktion på vores River Campus - Missouris eneste campus dedikeret til kunst, dans, musik og teater.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • University Plaza,1, 63701, Cape Girardeau

Spørgsmål