Keystone logo
Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Introduktion

Betjener Kristus med en bibelsk verdensbillede i en kristen atmosfære

SBC er College for dig. Mange mennesker har den misforståelse, at et bibelskole kun er for dem i fuldtids kristne kald, som præster. Sandheden er, at en bibelskole er ens på mange måder til et andet college.

aboutCampus.jpg

Sydøstlige tilbyder en fremragende toårig pensum for dem, der gerne vil begynde deres karriere i en kristen atmosfære. Disse studerende kan derefter overføre deres kreditter til et senior college eller universitet for at fortsætte deres studier på et mere specialiseret område.

Ja, i de tilbudte emner er campusoplevelsen og den akademiske ekspertise en bibelskole ligner noget andet college; Men de måder, hvorpå vi er forskellige, sætter os adskilt fra andre gymnasier. Den mindre studentepopulation, personlig opmærksomhed, en kristen atmosfære inde i og udenfor klasseværelset, og fornøjelsen at være speciel på campus gør det sydøstlige oplevelse en tid til at værne om for resten af ​​dit liv.

Mission statement

Formålet med den Southeastern Baptist College er at forherlige Gud ved at levere kvalitetsundervisningskursus fra et bibelsk verdensbillede i en kristen atmosfære og derved udvikle kristen vækst i eleverne og forberede dem til tjeneste i Guds rige.

Southeastern Baptist College søger at forberede mænd og kvinder i det kristne samfund, der udtrykker et ønske om at være involveret i et kirkerelateret kald. Uddannelse gives på campus og gennem udvidelser for at hjælpe med at forberede folk til ministeriet i præst, missionærarbejde, musikministerier, kristen uddannelse og ungdomsministerier. Southeastern Baptist College søger også at uddanne folk, der ønsker at modtage de grundlæggende kurser i college-læseplanen i en åndelig akademisk indstilling, som den Southeastern Baptist College . Alle kurser undervises på en sådan måde, at de integrerer tro og læring og derved giver god sandhed til Gud.

Southeastern Baptist College søger at tjene det kristne samfund ved at tilbyde et begrænset antal kredit- og ikke-kreditkurser til dem, der ikke vælger at forfølge et struktureret program mod en bestemt grad, certifikat eller eksamensbevis.

Akkreditering

Southeastern Baptist College er akkrediteret på statsniveau af Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) og af Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) på nationalt plan.

tilknytning

Southeastern Baptist College ejes og drives af Baptist Missionary Association of Mississippi. Det er medlem af Mississippi Association of Colleges og også Association for Biblical Higher Education (ABHE).

overkommelighed

Southeastern Baptist College er blandt de billigste private kollegier i nationen. De fleste studerende finder omkostningerne ved deltagelse meget attraktive og overkommelige. En finansiel plan til at opfylde dine behov kan arrangeres.

Personlig opmærksomhed

De små klasser i det sydøstlige giver eleverne mulighed for at modtage personlig opmærksomhed fra fakultetets medlemmer og andet personale. På sydøstlige kender alle andre på et personligt grundlag. Du vil være mere end et nummer på vores campus. Vi specialiserer os i kristen gæstfrihed og studenttilfredshed.

Studieliv

Studerende tilbydes muligheder for ekstracurricular aktiviteter, der giver mulighed for fællesskab og personlig interaktion gennem forskellige campusorganisationer. Nogle af disse organisationer omfatter kollegakoret, Association of Baptist Students (ABS), Ministerial Alliance og Student Government Council.

En atmosfære af venskab og samarbejde hersker på campus blandt eleverne. Vi er en kollegium familie. Sovesal livet giver også eleverne mulighed for at nyde deres tid sammen uden for klasseværelset.

Beliggenhed

Southeastern Baptist College ligger i smukke Laurel, Mississippi. Laurel ligger 30 miles nord for Hattiesburg; 50 miles syd for Meridian; 80 km sydøst for Jackson; og 125 miles nord for Gulf Coast.

For at komme til college fra Interstate 59, tage afkørsel 95B på 16th Avenue North. Følg 16th Avenue North (også Highway 15 N) for 4 1/2 miles fra Interstate til college.

Student forbrugerinformation

I overensstemmelse med USDE krav vedrørende fuldstændig offentliggørelse af forbrugeroplysning giver SBC fuldstændig offentliggørelse af de nævnte oplysninger til enhver og alle potentielle eller nuværende studerende. Da forbrugere og / eller potentielle studerende kan anvende disse oplysninger til at træffe informerede beslutninger vedrørende denne institution. For at få adgang til disse ressourcer skal du klikke på nedenstående link på siden for forbrugerinformation til Southeastern Baptist College

Placeringer

geopoint
  • 4229 Hwy 15 North, , Laurel

Spørgsmål